Butler ofera eficienta cu utilajul SP1

0
327

Producatorul de echipamente automatizate Butler, din SUA a lansat un splicer pentru imbinarea foliilor din material plastic, care conform spuselor reprezentantilor companiei poate creste “radical” viteza de  tranzit a foliei.

Seria SP1 de echipamente automatizate pentru imbinarea foliilor din plastic reprezinta ultima lansare de utilaje a companiei americane Butler. Aceste echipamente vor putea reduce timpii morti pentru companiile de produse alimentare si de ambalare a bauturilor.

Massachusetts-Butler a declarat ca splicerul automat de imbinare a foliilor din plastic creste eficienta procesului de ambalare prin eliminarea unor operatiuni manuale de inlocuire a rolelor de folie, operatiuni ce pot determina oprirea productiei.

Butler2Mike Mucci, vice-presedinte la Butler Automatic, a declarat ca splicerul automatizat SP1 ar reprezenta “o investitie excelenta” pentru operatiunile de alimentare si de ambalare al unor produse alimentare si bauturi, deoarece “creste in mod drastic timpul de functionare al utilajelor de productie”. Utilizatorii acestui echipament se pot astepta ca utilajul  “sa se amortizeze” in decurs de cateva luni, a adaugat el.

 Un echipament puternic

Butler promite ca SP1 poate oferi utilizatorilor, performanta pe termen lung in ambalare, fara probleme. Utilajul actioneaza prin detectarea reducerii diametrului rolei foliei, lipind in mod automat rola care se termina, la o alta noua. SP1 poate rula la viteze de pana la 183 de metri pe minut.

Butler3Pe langa splicerul automat SP1, Butler a lansat, de asemenea, SP1 RB – o piesa similara conceputa pentru echipamente complete de curatare/sterilizare a foliei. Utilajul, realizat din otel inoxidabil este conform cu cele mai multe standarde de fabricatie din domeniu.

Butler se descrie ca lider global in solutii automate de imbinare si se pretinde a fi cel mai mare producator mondial de echipamente automatizate de tip de web-splicere pentru industria alimentara.