CHEP EUROPA este in top 1% furnizori pentru responsabilitate sociala corporativa

0
308

CHEP Europa, furnizor de solutii pentru eficientizarea lantului logistic, s-a clasat in topul 1% al celor mai buni furnizori intre companiile evaluate in domeniul sustenabilitatii de catre agentia independenta de rating EcoVadis. Compania a obtinut, pentru al doilea an consecutiv, nivelul de recunoastere EcoVadis Gold, in 2017.

Acesta este nivelul maxim in sistemul de analiza EcoVadis, acordat pentru dezvoltarea responsabila fata de mediu si pentru obiectivele atinse in aria de mediu, practici de munca, practici etice in afaceri si la nivelul lanturilor logistice. CHEP Europa a obtinut un scor foarte ridicat in special in practici de munca si practici etice in afaceri.

EcoVadis este o agentie independenta de evaluare, specializata in monitorizarea dezvoltarii sustenabile si a performantei. Metodologia acesteia este elaborata pe baza standardelor internationale de responsabilitate sociala corporativa care includ standardele Initiativei Globale pentru Raportare (GRI), ale UN Global Compact si ISO 26000, ce acopera 150 de categorii de furnizori si 140 de tari. EcoVadis evalueaza 20.000 de furnizori din 99 de tari, activi in 150 de sectoare economice.

Canalejo, Iñigo
Canalejo, Iñigo

Iñigo Canalejo, Director de Sustenabilitate CHEP pentru Europa, Africa, India si Orientul Mijlociu a declarat: “Ne onoreaza aceasta recunoastere a eforturilor noastre in aria de responsabilitate sociala corporativa. Este o rasplata pentru modelul sustenabil de business, parteneriatele-cheie din supply chain si, cel mai important, pentru pasiunea si implicarea angajatilor nostri in imbunatatirea sustenabilitatii lanturilor logistice din intreaga lume.

CHEP este parte din Brambles Limited, o companie care furnizeaza servicii logistice in supply chain, inclusa in clasamentul global Dow Jones Sustainability Index. Brambles este semnatara a UN Global Compact, iar obiectivele sale de sustenabilitate pentru 2020 sunt corelate cu Obiectivele de Dezvoltare Durabila ale Natiunilor Unite.

Despre Ecovadis

Ecovadis logoEcoVadis opereaza prima retea de cooperare pentru gestionarea performantei in sustenabilitate a furnizorilor, in 150 de sectoare si 99 tari. Evaluarile EcoVadis si instrumentele de monitorizare usor de utilizat le permit companiilor sa isi gestioneze riscurile si sa introduca inovatii ecologice in lanturile logistice, la nivel global. www.ecovadis.com

Despre CHEP

CHEP este lider global in furnizarea de solutii logistice pentru sectoarele bunurilor de larg consum, produse proaspete, bauturi, manufactura si retail in peste 60 de tari. CHEP ofera o gama larga de platforme logistice si operationale, precum si servicii de suport create pentru a creste performanta si a minimiza riscul, imbunatatind sustenabilitatea la nivelul mediului inconjurator. Prin cei peste 11.500 de angajati si aproximativ 275 de milioane de paleti si containere, CHEP ofera valoare exceptionala si acoperire eficienta celor peste 500.000 de puncte de livrare, printre care se afla branduri globale ca Procter & Gamble, Sysco si Nestlé.

CHEP_LogoTreatment_2015_0507CHEP face parte din Grupul Brambles, operatorul unui portofoliu care include IFCO, cel mai important furnizor de containere reutilizabile din plastic pentru industria globala de alimente proaspete si furnizori de containere speciale pentru industria auto, sectorul aerospatial si cel de petrol si gaze. Pentru mai multe informatii despre Grupul Brambles, vizitati www.chep.com