Clondalkin Flexible Packaging a lansat solutiile de ambalare tactile

0
239

Compania Clondalkin Flexible Packaging a dezvoltat o serie de solutii inovatoare pentru producerea de ambalaje tactile.

Producatorul specializat in folii si solutii de acoperire pentru ambalaje Clondalkin Flexible Packaging a integrat caracteristici tactile, cum ar fi relieful si tehnologia ”soft touch” pentru ambalajele flexibile.

Sander Kool director de vânzari si marketing la Clondalkin, a declarat ca: “In mod traditional ambalajele au fost utilizate pentru comunicare vizuala, dar comunicarea tactila este acum recunoscuta ca fiind o caracteristica importanta pentru comunicarea cu clientii, la punctul de vânzare, de asemenea.

Aceasta noua tehnologie permite proprietarilor marcilor sa crerze o experienta premium pentru consumator, atunci când acesta manipuleaza produsul, ceea ce constituie un pas important in procesul de cumparare. Proprietarii brandurilor pot comunica anumite caracteristici de produs pentru a influenta perceptia consumatorului si a realiza o serie de conexiuni emotionale care aiba un impact pozitiv asupra comportamentului lor de cumparare.

“De exemplu, un ambalaj care sa ofere senzatia de moale este ideal pentru produse, cum ar fi detergentii lichizi unde aceasta este o caracteristica importanta de produs pentru consumatorul final. Aceasta tehnologie este revolutionara pentru ambalajele flexibile si ofera oportunitati interesante in domeniul ambalajelor multi-senzoriale. In combinatie cu amprenta, acest lucru deschide o gama intreaga de oportunitati pentru marketingul la punctul de vânzare si pentru diferentierea produsului.”