Descoperirea unui nou concept de multipack la debut

0
1038

Danone, pentru cele patru sticle PET de 1,25 L de apa Evian Prestige a utilizat pentru comercializare un nou concept de ambalare multipack, bazat pe nimic mai mult decat pe mici puncte de adeziv si pe un maner necesar la transport.

Nature MultiPack™ NMP Systems GmbH a adus pe piata un concept revolutionar de ambalare, intitulat “Powered by KHS“, care dupa o fructuoasa colaborare cu Danone Waters si-a facut debutul in Franta si Belgia, in aceasta luna.

multipack_3Esenta Nature MultiPack™ este lipirea impreuna a sticlelor PET cu un adeziv special dezvoltat in acest sens. Manerul comod si orientarea individuala a sticlelor transmit eficient mesajele de marketing. Ambalajul este proiectat sa reziste la transport si depozitare, iar consumatorii sa poata separa cu usurinta sticlele de ambalaj.

multipack_8Comparativ cu ambalajele multipack din carton, folie termocontractabila sau cele cu inel de plastic purtator, Nature MultiPack™ realizeaza o economie semnificativa cu privire la materialele de ambalare si ofera un aspect premium produsului astfel comercializat. Ambalajul dezvoltat de KHS a castigat, de asemenea, un premiu de design in 2016 in Germania pentru sustinerea comunicarii mesajului de marketing prin ambalaj si pentru un ambalaj sustenabil (prietenos cu mediul).

Frederic Maetz, Global Engineering Vice President la Danone Waters, care a participat in mod direct la punerea bazelor si la intarirea acestei colaborari, in ultimele 24 de luni, declara:

“Conducerea noastra s-a angajat imediat in acest parteneriat si a castigat avantajul de a fi primii pe piata. Departamentele de cercetare&dezvoltare, inginerie, industrializare, calitate si marketing din cadrul Danone Waters se bucura de o cooperare stransa cu specialistii dedicati din cadrul KHS si NMP Systems”.

 

Prof. Dr.-Ing. Matthias Niemeyer, presedinte executiv al Consiliului de administratie la KHS, este increzator cu privire la noua solutie de ambalare:

“Inovatia revolutionara este o parte importanta a strategiei noastre de la KHS, precum si in cadrul grupului de firme Salzgitter. Nature MultiPack™ va schimba viitorul ambalajului. Cu aceasta inovatie, ne-am reinventat. Dupa introducerea in urma cu peste 50 de ani a amablajelor mai mici, cu acest ambalaj nou, care se dovedeste a fi de succes, vom redefini piata”.