Elemente de securizare, imprimate pe ambalaje metalice

ARDAGH ADUCE CARACTERISTICI UNICE DIGITALE PENTRU AMBALAJUL DE METAL PE CARE ÎL PRODUCE, PRINTR-UN PARTENERIAT EXCLUSIV CU COMPANIA FILIGRADE

0
851

Ardagh Group are acum posibilitatea de a adauga o serie de caracteristici de promovare si de securitate la ambalajele sale din metal, gratie unui parteneriat exclusiv cu compania olandeza Filigrade (www.filigrade.com) care se ocupa cu productia de filigranuri.

Parteneriatul permite Ardagh sa ofere clientilor sai tehnologii inteligente de imprimare, interactive, care vor face ca brandurile clientilor sai sa patrunda în noi zone legate de interactiunea consumator-marca, dar si sa le protejeze pe acestea împotriva amenintarii contrafacerii. Tehnologia implica încorporarea unui cod unic invizibil de filigran în designul ambalajului, cod care poate fi imprimat doar pe o anumita zona sau pe întregul ambalaj al produsului. Atunci cand este recunoscut, codul interactioneaza cu smartphone-ul sau tableta unui client. Prin urmare, o singura scanare simpla poate deschide o întreaga gama de posibilitati, putand oferi consumatorului informatii importante despre produs, despre promotii si oferte speciale si conectarea acestora la campanii de marketing, evenimente si ocazii speciale.

Martin de Olde, marketing manager la divizia de ambalaje metalice a Ardagh, explica: „Cu aceasta facilitate dispunem de un mod unic de acces la un sistem ce poate sa raspunda într-un mod extrem de eficient din punctul de vedere al costurilor la modalitatile în care consumatorii doresc, în prezent, sa faca achizitii. Beneficiile sunt infinite si s-ar putea adauga o valoare considerabila la o mare parte a ambalajului pe care noi îl oferim. Acest ambalaj aduce era digitala în domeniul ambalarii, adaugand noi caracteristici în atentia directa a consumatorului si facand viata mult mai grea pentru falsificatori. Suntem foarte încantati sa putem oferi acest ambalaj pentru clientii nostri.

ardaghNoua tehnologie a fost primita foarte bine de public la recentul eveniment „Aerosol & Dispensing Forum for packaging materials” de la Paris, unde vizitatorii standului Ardagh au putut scana aerosoli cu codul încorporat, utilizand o aplicatie demo special realizata pentru expozitia pariziana.

Martin de Olde marketing manager divizia de ambalaje metalice Ardagh
Martin de Olde
marketing manager
divizia de ambalaje metalice Ardagh

Recent, Ardagh Group si-a aratat capacitatea de inovare si printrun alt produs care a castigat mult ravnitul „Alufoil Trophy – 2016” (trofeul foliei de aluminiu) la categoria „Confort pentru consumator” pentru dezvoltarea unui bol de metal, unic, de fondue pentru cuptorul cu microunde, pentru Emmi, unul dintre cei mai inovatori producatori de lactate premium din Europa.

Branza gata de consum „All In One Fondü”, cu un capac din folie de aluminiu usor de îndepartat, s-a dovedit a fi foarte populara în urma lansarii ce s-a dovedit a fi de succes, din 2015. Ea a castigat laude în special din partea arbitrului-sef al competitiei, Louis Lindenberg, Global Packaging Sustainability Director la Unilever, care a explicat: „Acest concept este o combinatie inteligenta a unui numar de elemente de ambalare, pentru a crea un produs extrem de original. Complexitatea prepararii fondue-urile poate consuma foarte mult timp. Dar aici avem un produs la care toate ambalajele conlucreaza pentru a face ca respectivul concept sa functioneze si pentru care capacul din folie de aluminiu este elementul cheie”, a adaugat Lindenberg.

Capacul din folie de aluminiu foloseste o folie Amcor’s AluFix® Retort Pro, pe care Ardagh a integrat-o în sistemul sau de capac Easy Peel® pentru a oferi confort suplimentar pentru consum si pentru prelungirea termenului de valabilitate.