Imprimanta color de mare viteza, cu inalta rezolutie si economica pentru etichete

0
500

Noua imprimanta pentru etichete LX500 Color Label Printer, potrivita pentru etichetarea productiilor de serie mica, pentru teste de marketing si pre-press si nu numai, este cu pana la 270% mai rapida si costa cu 200 $ mai putin, comparativ cu modelul pe care il inlocuieste.

Imprimanta LX500 Color Label Printer, lansata in luna mai de Primera Technology, cu o rezolutie de pana la 4800 dpi este cea mai noua si mai accesibila imprimanta color de etichete.

Caracteristici cheie:

  • imprimanta2Cartusul de cerneala tricolor, de mare randament pastreaza costul pe eticheta la un nivel scazut;
  • Vitezele mari de imprimare si un taietor optional incorporat tip ghilotina permit utilizatorilor sa imprime rapid si usor si sa taie etichetele lor intr-un timp foarte scurt;
  • Gata pentru utilizare de la punerea sa in priza deoarece dispune de drivere de imprimanta pentru Windows 7/8/10, impreuna cu software-ul pentru etichete Bartender Ultralite (Windows) ce permite adaugarea de coduri de bare, coduri QR si multe altele (un driver pentru Mac va fi disponibil in curand).

LX500 are un pret cu 200 $ mai mic decat modelul LX400 pe care il inlocuieste.

Aplicatiile includ etichete de produs pentru produse de panificatie, branzeturi, cafea, produse de patiserie, carne, vin si alte produse alimentare de specialitate si gourmet.

imprimanta7Imprimanta poate fi utilizata pentru etichetarea serilor mici de produse, pentru teste de marketing, pentru machete pre-press si pentru etichetare la raft.

Start-up-urile si alte intreprinderi mici pot produce etichete intr-un termen foarte scurt, care sa fie cel putin la fel de bune ca si cele utilizate la produsele fabricate de companiile mari, cu distributie nationala.

Materialul pe care se poate face imprimarea include mai multe tipuri diferite utilizate de obicei de imprimantele cu jet de cerneala, inclusiv substratul TuffCoat Extreme de la Primera din poliester, stocurilor alb si transparent de poliester Primera si BOPP alb. Imprimarea pe etichete de hartie este, de asemenea, disponibila in finisaje mate si lucioase.