Infoliere la viteze ametitoare!

0
120

Cel mai rapid infoliator automat, cu inel rotativ, din lume: Omega de la Atlanta Stretch

Echipamentele de infoliat paleti va permit sa securizati si sa protejati rapid si eficient produsele paletizate, pentru expedierea in conditii de maxima siguranta. Prin utilizarea unui sistem automat de infoliat paleti, puteti scurta considerabil perioada de timp necesara pregatirii marfurilor pentru expeditie, crescand numarul de comenzi procesate in fiecare zi si, astfel, crescand productivitatea.

Pentru unitatile de productie mari, infoliatorul Omega este alegerea ideala atunci cand vine vorba atat de infolierea paletilor la viteze foarte mari, cat si de calitatea infolierii sau de integarea in liniile de productie existente. Cu o productivitate de infoliere de pana la 120 de paleti pe ora si o viteza a inelului de pana la 65 de rotatii pe minut, acest infoliator automat ofera posibilitatea instalarii de role jumbo de folie stretch si a unui sistem simplu de schimbare a acestor role. Mai mult, iesirea paletului infoliat poate fi facuta si sub un unghi de 90 de grade.

Omega este singurul echipament cu sistem de preintindere cu actionare externa, fara contacte electrice sau generatoare la vedere.