Hraneste-te bine. Si esti bine.

0
223

Aceasta este deviza sub care Bogdan Stanca, Fondator & CEO AAylex Group, a construit business-ul si a creat brandul Cocorico, acum mai bine de 27 de ani. Astazi, inca defineste perfect modul in care se realizeaza orice produs si orice plan de dezvoltare din cadrul grupului.

Bogdan Stanca: “O companie trebuie sa aiba pe langa profit si un scop moral. Niciunul nu trebuie dezechilibrat in favoarea celuilalt. Noi sustinem sanatatea.”

Rebranding complet Cocorico
Anul acesta, dupa investitii continue in calitatea carnii de pui, in sisteme de productie inovative, in cercetare si dezvoltare, ce totalizeaza, doar in perioada 2018 – 2020, peste 50 milioane de euro, este momentul sa comunicam consumatorilor nostri lansarea unei noi identitati vizuale pentru brandul Cocorico.

Noua identitate reprezinta o schimbare completa din punct de vedere vizual, un proces complex, initiat inca din luna septembrie a anului trecut si realizat impreuna cu echipa lui Sascha Loebe, partener Pentagram, cea mai mare agentie de creatie independenta din lume, creatoare de branduri internationale precum Mastercard sau Rolls-Royce.

Brandingul Cocorico urmeaza sa fie implementat gradual, in cadrul tuturor canalelor de comunicare, interne si externe si va fi finalizat in partea a doua a anului 2020.

Va invitam sa sarbatorim impreuna noua identitate vizuala. Aceasta exprima adevarata valoare a brandului de carne de pui de calitate premium, 100% naturala, cu o textura si un gust recunoscute la nivel international. Ne gasiti la standul nr 32, in pavilionul B2 din cadrul targului international IndagraFood-Carnexpo, ce va avea loc la centrul expozitional Romexpo.