Noi timpuri de hartie pentru ambalarea premium a produselor alimentare

0
325

Producatorul britanic de hartie James Cropper a dezvoltat prima sa gama premium de ambalaje din hartie ce intra in contact direct cu alimentele, urmarind sa castige o cota semnificativa din industria ambalajelor produselor alimentare.

Linia ”Dolcelicious” este adecvata pentru contactul direct cu alimentele uscate, umede si grase, si este special conceputa pentru a creste experienta tactila a consumatorului cu ambalajele pentru produsele alimentare ale unor marci premium. Hartia “luxoasa” este disponibila intr-o gama de 11 culori ce-ti atrag privirea, inclusiv cu finisaje in cele doua variante de mat si lucios (noua culori mate si doua lucioase). Ea garanteaza un finisaj perfect, indiferent de modul in care hartia este taiata sau indoita, rezultand margini si cute (indoituri) perfect colorate.

Hartiile de amblare sunt deosebit de potrivite pentru marcile produse in regim artizanal, in domenii precum cofetariile si brutariile.

Richard Burnett, manager de dezvoltare a pietei la James Cropper a declarat ca: “Am lucrat de ceva timp la solutii personalizate pentru o varietate de branduri din industria alimentara si ne-am dat seama ca exista o cerere tot mai mare pentru ambalaje colorate din hartie de inalta calitate, in acest sector. Exista un apetit imens pentru a crea ceva unic, care iese in evidenta in aceasta industrie competitiva, indiferent daca vorbi de domeniul ciocolateriilor sau de furnizorii de ceai ori cafea. La urma urmei, prima impresie este data de ambalaj!

Lansarea Dolcelicious semnifica inceputul productiei primei noastre game de hartii de ambalare omologate pentru contactul cu alimentele. Am dezvoltat o varietate de culori pentru a usura munca clientilor nostri de a alege, gandindu-ne atat la amblarea unor produse organice, subtile si naturale, cat si la unele pline de farmec,  bogate si indraznete, pentru a oferi impactul dorit pentru brandurile individuale. Cu toate acestea, incurajam clientii sa isi realizeze ambalaje de hartie folosind modele de imprimare in relief pentru a dezvolta un produs cu adevarat unic, care poate ajuta in continuare la imbunatatirea experientei consumatorului cu brand-ul.”

Gama este fabricata in Marea Britanie si, in plus respecta o serie de standarde de reglementare, care o fac potrivita pentru a fi utilizata in ambalarea alimentelor. Toate ambalajele din gama Dolcelicious sunt certificate Forest Stewardship Consiliului, ceea ce le face o alegere constienta pentru protejarea mediului.