NOU de la „Fomica?”: Frigarui de pui ambalate acum si in ATM, garantia prospetimii, sigurantei si calitatii produselor

0
215
ATM, frigarui, „Fomica?”

Satisfacerea cerintelor pietei de consum si adaptabilitatea la stilul de viata alert al consumatorului asigura succesul in industria alimentara.

Analizand comportamentul consumatorului roman, se constata tendinta acestuia de a alege produse preparate si semipreparate ambalate in masuri de siguranta, care pastreaza si pun in valoare calitatea, ce permit sa se vada cat mai bine prospetimea.

Pentru a satisface nevoile acestuia, brandul romanesc „Fomica?” de preparate si semipreparate opteaza pentru ambalarea ATM, o solutie de ambalare de succes pentru carnea refrigerata, eficace, care aduce beneficii de ambele parti: atat consumatorului/comerciantilor, cat si producatorului.

Frigaruile de pui de la „Fomica?” beneficiaza de un NOU ambalaj
Ambalarea produselor ATM raspunde nevoilor consumatorului, oferindu-i garantia ca ceea ce achizitioneaza/comercializeaza este un produs proaspat, ambalat in conditii de siguranta, astfel incat odata desfacut, produsul este la fel de proaspat ca in momentul ambalarii. Acest aspect a stat la baza deciziei de a lansa un nou ambalaj pentru unul dintre produsele „Fomica?” si anume, frigaruile de pui, aflate printre preferatele romanilor, mai ales ale copiilor.

Produs recomandat pentru industria HoReCa
Avantajele achizitiei/comercializarii produsului frigarui de pui de la „Fomica?” la ATM sunt: aceeasi prospetime naturala a carnii 100% natural condimentata si a legumelor ca in momentul ambalarii, legume proaspete, siguranta alimentara garantata, termen de valabilitate prelungit, facilitatea distribuirii si depozitarii.

Frigaruile de pui de la „Fomica?” sunt disponibile in Auchan si Kaufland
Frigaruile de pui de la „Fomica?” pot fi achizitionate de la raft din Auchan, Kaufland si reteaua Safir. Acestea reprezinta alegerea ideala pentru cei care isi doresc produse semipreparate de calitate, din 100% carne de pui natural condimentata.

Afla mai multe despre comercializarea si vanzarea preparatelor si semipreparatelor din carne de pui „Fomica?”: vanzari@safir.ro sau export@safir.ro.