Pack Expo- expozitie dedicata tehnologiilor pentru productia de ambalaje si solutii de ambalare

0
397

In perioada 27-30 septembrie, in Pavilionul Central Romexpo va avea loc Pack Expo, expozitia anului din Europa de Sud Est pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.

Cu un concept unic si participanti cu deosebita notorietate, Pack Expo reuneste tehnologii de ultima ora, materii prime si consumabile pentru industria de ambalaje, solutii de ambalare si etichetare, dar si un numar mare de producatori renumiti de etichete si ambalaje.

Autoritati nationale si internationale, lideri ai asociatiilor de profil si ai producatorilor din industria alimentara, ne vor onora, de asemenea, cu prezenta la Conferinta „Reducem risipa alimentara. Pretuim hrana!” din cadrul Pack Expo. Evenimentul va pune in dezbatere solutii la probleme de actualitate precum taxa pe ambalaje si risipa alimentara si va avea loc pe data de 27 Septembrie 2016 in Sala Cupola din Pavilionul Central Romexpo.

TABLOUL COMPLET PACK EXPO

PREZENTA INTERNATIONALA: 25 de expozanti din 10 tari: Austria, Bulgaria, Franta, Italia, Polonia, Republica Ceha, Republica Moldova, Turcia, Ungaria, Ucraina;
SPECTACOL TEHNOLOGIC LIVE: peste 100 de echipamente in functiune (echipamente pentru productia de ambalaje si etichete, solutii complete de ambalare si etichetare);
AMBALAJE SI ETICHETE INOVATIVE: 65 de producatori de ambalaje si etichete din România si din strainatate vor prezenta inovatii si solutii pentru ambalaje din carton, plastic, sticla, metal si lemn.
 10.100 MP IN PAVILIONUL CENTRAL DIN CADRUL ROMEXPO
 150 DE COMPANII EXPOZANTE
 8 ORE DE DEZBATERI PE TEME DE ACTUALITATE: Conferinta Reducem risipa alimentara. Pretuim hrana!

SPEAKERI DE TOP: ministri, presedinti de asociatii, liderei din industria alimentara, retele comerciale, distribuitori de echipamente, producatori de ambalaje si etichete;
PRIMUL CONCURS DE ETICHETE SI AMBALAJE DIN ROMANIA: Romanian Packaging Awards;
INREGISTRARE PERSONALIZATA A VIZITATORILOR: Vizitatorii vor beneficia de acces gratuit pe baza ecusonului de vizitator, folosind sistemul de preinregistrare de pe site-ul expozitiei sau in cadrul targului.

Va asteptam la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare!