PepsiCo a dezvoltat versiunea Doritos “prietenoasa cu femeile”

0
85

PepsiCo este in centrul unei furtuni sociale-media pentru ca doreste sa comercializeze “Doritos”, prietenos cu femeile. In curand, compania va lansa o serie de produse noi care se potrivesc perfect pentru a fi pastrate intr-o geanta de umar, purtata de sexul feminin, care nu fac atat de mult zgomot si care nu se lipesc.

Femeile nu vor sa-si linga degetele
Femeile nu se bucura deloc de Doritos pentru ca sunt prea tari si in plus, acestea nu vor sa-si linga degetele, potrivit directorului executiv al companiei PepsiCo, Indra Nooyi. De aceea, compania, care vinde si Lay’s, va lansa mai multe versiuni asa-numite “de sex feminin”.

Barbatii, si in special tinerii, isi ling degetele cand ajung la fundul pungii de Doritos si incearca sa prinda si ultimele bucati de chipsuri, conform celor declarate de Nooyi, intr-o conversatie la Radio Freakonomics. Femeile isi doresc, de asemenea, sa faca acest lucru, dar de fapt se abtin de la a face acest lucru pentru ca nu le place ”crontanitul” in public, nu le place sa-si toarne in palma ultimele bucatele de chipsuri din punga si nu vor sa-si linga degetele in vazul tuturor.

De aceea, PepsiCo va vinde in curand chipsuri pentru femei, proiectate si ambalate in mod diferit. Aceste chipsuri nu vor crontani la fel de tare, vor oferi acelasi gust plin, fara a fi nevoie sa te lingi pe degete si vor avea dimensiuni perfecte pentru a putea fi tinute intr-o punga de umar. “Pentru ca femeile iubesc foarte mult sa aiba o gustare in geanta lor“, a spus ea.

Protest pe social media
Indra Nooyi – mentionata in mod constant pe lista celor mai influente femei de afaceri ale Forbes, a iscat mania multor organizatii pentru femei, dar comentariile ei au fost de asemenea etichetate ca stereotipuri de gen, inutile si chiar anti-feministe.

Declaratiile mentionate mai sus fac parte dintr-o conversatie radio mult mai lunga in care Indra Nooyi vorbeste, printre altele, despre provocarile PepsiCo, pe masura ce consumatorii se indreapta catre produse sanatoase si despre experientele ei ca director executiv feminin. Cu toate acestea, aceste declaratii au atras atentia pe mediile sociale si traditionale.