Perrier își dezvăluie „instinctul său sălbatic” într-o ediție limitată

Juan Travieso este un artist de origine cubaneză stabilit în Statele Unite. El aduce, pentru colecționari, lumea animală pe cutiile și sticlele Perrier x Wild care vor fi disponibile pe piață începând cu data de 2 octombrie.

0
67

Fanii brandului Perrier sau ai artistului cubanez Juan Travieso vor avea doar două luni, începând cu 2 octombrie, pentru a colecta noua serie limitată de sticle Perrier x Wild, anunță Process Alimentaire.

Mai multe desene cu animale au fost create de artistul pop care locuiește acum în Miami și New York, pe tema revenirii la sălbăticie. Un univers pe care renumita apă minerală l-a exploatat deja și care, parțial, constituie ecoul la miticele spoturi publicitare ale Lion difuzate la începutul anilor ’90.

Juan Travieso a dorit să „întruchipeze natura în centrul vieții urbane” prin evidențierea animalelor sălbatice pe toată suprafața sticlelor de 33 cl (disponibile în baruri și restaurante) și dozelor de 25 cl (distribuite la zborurile Monoprix și Air France cu plecare din Paris). Aspectul piercing al animalelor, combinat cu culori strălucitoare, îți dă frâu liber imaginației. În timpul nopții, unele elemente imprimate pe sticle (precum ochii animalelor sălbatice, de exemplu) vor fi evidențiate datorită cernelurilor vizibile sub UV.

„A fost o adevărată provocare să iau un animal sălbatic și să îl transpun pe un ambalaj, prezentând diversitatea animalelor în anumite formate. A fost necesar să-mi adaptez lucrările la anumite constrângeri, cum ar fi adăugarea logo-ului.”

Pe aceeași temă, Perrier lansează o colecție de produse unice în cantități foarte limitate, proiectată tot de Juan Travieso, pe tema „stilului sălbatic”: o bustieră, un rucsac, o bicicletă, un notebook și un trofeu.