Un sistem foarte util de deschidere a pungilor cu produse alimentare

0
49

Mondi Consumer Goods Packaging a primit Packaging Award 2017 (Premiul pentru Ambalare 2017), în Germania la categoria „Funcționalitate și practică” pentru sistemul său CornerPack de deschidere foarte ușoară a pungilor pentru produse alimentare, scrie Process Alimentaire.

Ca răspuns la creșterea apetitului europenilor de a consuma gustări din mers, echipa de cercetare și dezvoltare de la Mondi și Mondi Solec din Polonia au dezvoltat această nouă soluție.

Liniile semicirculare și paralele de desfacere au fost poziționate pe ambele părți ale pungii în colțurile de sus, oferind diferite opțiuni de deschidere. Acest lucru face posibilă alegerea amplitudinii de deschidere și evitarea ruperii în mod aleatoriu a unei pungi, cu riscul răspândirii conținutului la deschidere.

Deschiderea pungii este intuitivă. Designul liniilor pre-tăiate a fost studiat în mod deliberat, pentru a fi discret și ușor de integrat în designul ambalajului. Aceste pre-decupări circulare pot fi adăugate la pungile BOPP fără modificarea liniilor de ambalare existente.

Mondi este un grup internațional care lucrează în domeniul ambalajelor și hârtiei, cu un număr de 25.000 de angajați în aproximativ treizeci de țări. În 2016, Mondi a realizat o cifră de afaceri de 6,7 miliarde de euro.