CHEP a fost certificat Top Employer in Europa, al doilea an consecutiv

0
40

CHEP, compania furnizoare de solutii pentru lantul logistic, a devenit Top Employer Europe 2019, ca urmare a certificarii obtinute in Marea Britanie, Spania, Franta, Germania, Belgia, Polonia si Irlanda din partea Institutului Top Employers Institute (TEI). Pentru a primi certificarea Top Employer Europe, companiile trebuie sa obtina aceasta recunoastere in cel putin 5 tari din retea.

David Plink, CEO al Top Employers Institute, a declarat:

CHEP apartine unei comunitati globale exclusive de angajatori de top care continua sa aiba mari realizari. Este o companie care pune accent pe standarde de calitate inalta, nu doar in ceea ce priveste produsele sau standardele de siguranta, ci si in asigurarea unor posibilitati deosebite de avansare profesionala pentru angajati, in atragerea celor mai buni, oferindu-le conditii deosebite si noi oportunitati de dezvoltare.”

TEI acorda aceasta certificare numai organizatiilor care exceleaza in ceea ce priveste conditiile de lucru. In urma unor evaluari riguroase validate de un auditor extern, scorurile de performanta au fost stabilite conform unui standard international.

Programul recunoaste angajatorii de top din intreaga lume dupa evaluarea ofertelor pentru angajati, in urmatoarele zece arii de interes: strategia de atragere a talentelor, achizitia de noi talente, planificarea fortei de munca, integrarea noilor angajati, training si dezvoltare profesionala, managementul performantei, dezvoltarea abilitatilor de leadership, managementul carierei si al succesiunii, compensatii si beneficii, cultura organizationala.

Ruediger Heim, Vicepresedinte, Resurse Umane, CHEP EMEA, a afirmat:

„Suntem onorati sa primim certificarea Top Employer pentru al doilea an consecutiv. La CHEP, punem intotdeauna accent pe oamenii nostri, iar eforturile si investitiile noastre in forta de munca au fost recunoscute din nou in Europa si, acum, si in Africa de Sud, India si Arabia Saudita.”

In acest fel, CHEP este incurajat sa continue sa ofere cele mai bune programe si instrumente de invatare si dezvoltare, alaturi de oportunitatile atractive de mobilitate internationala. Academia Comerciala din cadrul CHEP a primit recent Premiul „Learning Programme of Excellence” din partea Institutului Learning & Performance Institute (LPI).

Thomas Allmark, Director, Incluziune si Diversitate, CHEP EMEA, a declarat:

„Fiecare angajat CHEP are sansa sa se dezvolte intr-o companie multinationala si multiculturala. Vrem sa profitam la maximum de colectivul nostru de talente incredibil de divers si sa cream un mediu in care toata lumea se simte capabila sa contribuie la succesul nostru. Diversitatea oamenilor nostri reflecta diversitatea afacerii noastre si a clientilor pe care ii deservim.”


Despre Top Employers Institute

Top Employers Institute (TEI), cu sediul in Olanda, certifica la nivel global angajatorii de top, care demonstreaza excelenta in practicile de HR si mediul de lucru. Organizatia deruleaza cercetari aprofundate cu privire la strategia, procesele si practicile companiilor, acoperind strategia de HR si de atragere a talentelor, implementarea, monitorizarea si raportarea politicilor de management al resurselor umane, dezvoltarea abilitatilor de leadership, planificarea carierei si managementul succesiunii. Pentru mai multe informatii, accesati: www.henderson-group.com.Despre CHEP

CHEP contribuie la transportul mai multor bunuri catre mai multi oameni, in mai multe locuri decat orice alta organizatie de pe glob. Paletii, laditele si containerele sale formeaza coloana vertebrala invizibila a lantului logistic global, iar cele mai mari marci din lume au incredere in noi ca ii putem ajuta sa-si transporte bunurile intr-un mod mai eficient, mai sustenabil si mai sigur.

Ca pionieri ai economiei colaborative, CHEP a creat una dintre cele mai durabile companii de logistica din lume prin folosirea si reutilizarea echipamentelor sale de transport, prin modelul de inchiriere (pooling).

CHEP deserveste, in principal, industria bunurilor de larg consum (ex: alimente uscate, produse de bacanie, produse de ingrijire personala), produse proaspete, bauturi, de retail si manufacturiera.

CHEP are aproximativ 11.000 de angajati si detine circa 300 de milioane de paleti, ladite si containere pe care le livreaza prin intermediul unei retele de peste 750 de centre de service cu peste 500.000 de clienti, printre care marci internationale ca Procter & Gamble, Sysco, Kellogg’s si Nestlé.

CHEP apartine Grupului Brambles si opereaza in peste 55 de state, cele mai mari volume de business fiind inregistrate in America de Nord si in Europa de Vest. Pentru mai multe informatii, accesati www.chep.com. Pentru mai multe informatii despre Grupul Brambles, accesati: www.brambles.com.