Un nou jucător pentru piața suplimentelor alimentare din România

0
76

Producătorul american de suplimente alimentare USANA va fi prezent de anul viitor pe patru noi piețe europene: România, Italia, Spania și Germania, conform Nutraingredients.

Compania americană de suplimente alimentare USANA Health Science a anunțat recent că va intra pe piața din România în a doua jumătate a anului viitor, la un deceniu după rivalul Herbalife.

Pe lângă România, compania intenționează să se extindă, tot de anul viitor, pe piețele din Italia, Spania și Germania, ajungând astfel să fie prezentă în 24 de țări.

Potrivit unui comunicat de presă al USANA, România este a doua cea mai rapidă piață din punctul de vedere al creșterii economiei din Europa, în timp ce Germania este a patra cea mai mare piață din lume din punctul de vedere al vânzărilor și se află în primele zece țări din punctul de vedere al numărului de consumatori preocupați de îmbunătățirea sănătății din lume.

„Expansiunea USANA în Europa îmbunătățește acoperirea noastra internațională și nu am fi putut fi mai încântați de acest lucru”, a declarat Kevin Guest, CEO la Usana. „Această extindere este o modalitate foarte bună pentru noi de a îmbunătăți sănătatea mult mai multor indivizi din Europa, ceea ce este în concordanță cu scopul nostru final de a crea cea mai sănătoasă familie de pe pământ.”