Afacerile dumneavoastra se pot baza pe inovatiile si expertiza noastra in igiena si ambalare

0
782
siguranta_alimentara_7

Afacerile dumneavoastra se pot baza pe inovatiile si expertiza noastra in igiena si ambalare imbunatatindu-va astfel siguranta alimentara, termenul de valabilitate si eficienta operationala.

VALORILE NOASTRE

siguranta_alimentara_2La Sealed Air Food Care reinventam Industria Alimentara. Prin crearea de produse si servicii avansate in igiena si ambalare venim in ajutorul clientilor nostri pentru mentinerea sigurantei alimentare si in acelasi timp imbunatatirea imaginii si minimizarea impactului asupra mediului. In urma a zeci de ani de experienta, atât prin Cryovac® (tehnologii de ambalare) cât si prin Diversey® (igiena profesionala), oferim partenerilor nostri solutii inovative ce aduc avantaje competitive.

PROSPETIME DE LA FERME LA FURCULITA

siguranta_alimentara_5Oferim solutii integrate pentru Industria Alimentara pornind inca din ferme, prin igienizarea lor si continuând cu procesarea materiilor prime (igienizare si ambalare) si pâna la comercializarea lor ca produse finite catre consumatorul final.

 

MAI MULT DECAT UN SIMPLU FURNIZOR

siguranta_alimentara_6Suntem cu adevarat partenerii care te ajuta in rezolvarea provocarilor de zi cu zi si in desfasurarea cu eficienta si profitabilitate a afacerii tale. Datorita experientei noastre in Industria Alimentara combinam tehnologia, ingineria, expertiza tehnica si servisul acordat clientilor in obtinerea de avantaje competitive masurabile.