Home Calitate Nestlé Middle East lanseaza noi supe Maggi pentru copii

Nestlé Middle East lanseaza noi supe Maggi pentru copii

0
supe

Nestlé Middle East a extins gama de produse a marcii Maggi, introducand o noua linie de supe pentru copii.

Disponibile in arome de supa de pui cu taitei si supa cu cartofi, noile produse nu contin ingrediente, aditivi, coloranti si arome artificiale. Aproximativ o treime din continutul supelor este alcatuita din legume, iar ambele arome includ si paste in forma de animale “jucause” pentru a le face mai distractive atunci cand sunt consumate.

Nestlé afirma ca noile supe au fost lansate pentru a raspunde crererii crescute de hrana nutritiva si apetisanta pentru copii si ca produsele respecta reguli stricte de dieta pentru copii stabilite prin standarde internationale.

Lansarea este, de asemenea, parte a programului de alimentatie pentru copii ”Nestlé pentru copii mai sanatosi”, care urmareste sa ajute 50 de milioane de copii din intreaga lume sa atinga un stil de viata mai sanatos pana in 2030.

Sarah Kanaan, manager de nutritie, sanatate si wellness la Nestlé Middle East, a declarat:

MAGGI a fost o parte integranta a multor vieti de-a lungul mai multor decenii si suntem ferm angajati sa incurajam obiceiurile alimentare sanatoase in familiile cu copii din intreaga lume. Aceste supe noi vin ca parte a angajamentului nostru ”Nestlé pentru copii mai sanatosi” de a lansa trei produse noi pe an, care sunt concepute special pentru nevoile nutritionale ale copiilor. Intotdeauna este o provocare pentru produsele nutritive sa fie bine primite si consumate de copii, motiv pentru care cream retetele nu numai pentru a fi impecabile din punct de vedere nutritional, ci si pentru a fi gustoase si distractive .