Alexandru Stanescu, Presedintele Comisiei de Agricultura din Parlamentul Romaniei va participa la a 3-a editie a Expo-Conferintei RO.aliment

0
110

Alexandru Stanescu, Presedinte al Comisiei de Agricultura din Parlamentul Romaniei si deputat de Olt si-a anuntat participrarea la cea de-a treia editie a Expo-Conferintei Produsul Romanesc, organizata de echipa Ro.aliment la Clubul Diplomatic Bucuresti in data de 7 iunie 2018. El ne va vorbi despre initiativele legislative care au ca scop sprijinirea produsului romanesc si a producatorilor din Romania.

Invitam producatorii si procesatorii  sa participe la eveniment, sa-si expuna problemele, opiniile, sau viziunile, sa cautam impreuna cu autoritatile competente solutii sau metode realiste pentru promovarea produsului romanesc, dar si sa sarbatorim impreuna 100 de ani de produse alimentare romanesti.

Domnul Alexandru Stanescu, initiator al Legii privind instituirea zilei de 10 octombrie — Ziua nationala a produselor agroalimentare, al Legii Irigatiilor (269/2015) si al Legii 145/2014 pentru stabilirea unor masuri de reglementare a pietei produselor din sectorul agricol este cunoscut ca unul dintre putinii politicieni care cunosc cu adevarat situatia din agricultura romaneasca.

El provine dintr-o familie de agricultori, iar pana in 1993, a fost inginer in cadrul Agromec Visina, iar apoi, pana in 2012, director general al Agromec Bucinisu.

produsul_romanesc_centenarDomnul Alexandru Stanescu este si unul dintre putinii politicieni romani ale caror initiative legislative au ca baza de plecare discutiile cu agricultorii romani.

”Izvorul acestei legi (Legea nr. 145/2014 pentru stabilirea unor masuri de reglementare a pietei produselor din sectorul agricol, n.ed.) a plecat de undeva de la Giuvarasti, acolo unde oamenii au ridicat aceste probleme, spunandu-mi ca nu se pot duce in piata, ca mesele sunt ocupate de samsari si multe altele de genul acesta,” arata domnul Alexandru Stanescu intr-un interviu pentru Ziarul de Olt.


RO.aliment impreuna cu reprezentantii asociatiilor de profil (ARC, APRIL, APAR, ROMALIMENTA, PROAGRO, AMRCR, APCPR), dar si cu cei ai autoritatilor (MADR, ANSVSA, ANPC), va invita sa participati la a 3-a editie a Expo-Conferintei dedicate Produsului Alimentar Romanesc care se va desfasura in ziua de 7 iunie, la Clubul Diplomatic din Bucuresti, sub titlul “100 DE ANI DE ROMANIA | 100 DE ANI DE TRADITIE | 100 DE GUSTURI ALESE “pentru a discuta pe teme arzatoare, dar si pentru a afla cateva din secretele dainuirii in timp la a multor marci de succes.

CUI SE ADRESEAZA?

  • Directorilor Generali/CEO
  • Directorilor de fabrica, Comerciali si de Achizitii
  • Specialistilor din departamentele de Calitate si Productie
  • Reprezentantilor HoReCa
  • Specialistilor din departamentele de Cercetare-Dezvoltare
  • Departamentelor de Marketing
  • Departamentelor de Vanzari

VEZI MAI MULTE DETALII LEGATE DE TARIFE DE INSCRIERE, TEMATICA AICI,

DATA LIMITA DE INSCRIERE = 18 MAI 2018