Grupul de firme TCE 3 BRAZI a inscris patru produse la concursul „Ora de bun gust”

0
226

TCE 3 BRAZI participa cu patru produse la editia de anul acesta a competitiei „Ora de bun gust”, in cadrul careia vor fi acordate trofeele „Gustul Ales”.

Grupul de firme cu sediul in judetul Neamt are sansa de a castiga doua premii, dupa inscrierea produselor ce au consacrat acest brand la doua categorii: produse lactate si carne industrial. Cele patru produse inscrise de TCE 3 BRAZI sunt Sana, Branza Scoapta De Vaca, Muschi File Afumat si Piept Afumat.

Patru produse, aceeasi calitate ridicata
Produsele SANA comercializate sub brandul TCE 3 Brazi sunt disponibile in varianta de 3,6% grasime, fiind compuse cu ajutorul culturilor lactice selectionate atent. Ideal pentru micul dejun sau in loc de gustare, acest produs are un aport ridicat de proteine, ce faciliteaza procesul digestiv.

Daca vrei un produs doar din lapte de vaca integral, acela e BRANZA SCOAPTA DE VACA. E mereu proaspata si atat de sanatoasa incat o poti savura in orice combinatie ai alege, iar gustul ei natural si ales te va intoarce instant in trecut, in curtea bunicii.

Unul dintre cele mai consumate produse in tara noastra, MUSCHIUL FILE AFUMAT este un produs afumat, facut din cotlet de porc fara os in saramura (apa, sare, piper, foi de dafin, usturoi).

Produs dupa o reteta traditionala romaneasca, PIEPTUL AFUMAT este realizat din piept de porc dezosat, prin maturare uscata, condimentat si afumat prin arderea lemnului de esenta tare in celule de afumare clasice.Despre TCE 3 BRAZI
Cu o activitate de aproape 30 de ani, grupul de firme TCE 3 BRAZI functioneaza in baza unui sistem dezvoltat pe verticala, cu activitati desfasurate in sectorul vegetal, cresterea animalelor, prelucrarea si comercializarea cerealelor si a produselor de origine animala, exploatarea si industrializarea lemnului, achizitia, conditionarea si depozitarea cerealelor si a plantelor tehnice, comercializarea de produse pentru protectia plantelor, turism.

TCE 3 BRAZI a pus prima samanta in pamant in anul 1996, cu un tel bine stabilit – crearea unui sistem integrat de ferme sustenabile, care sa functioneze in stransa legatura. Pe parcursul anilor, cu multa munca si cu o echipa eficienta care a crescut exponential de la un an la altul, visul s-a materializat. In prezent, are in grija 10.000 hectare de teren chiar in inima Moldovei. Pe scurt, intregul flux de productie este controlat in fiecare etapa si de aceea poarta responsabilitatea unei calitati superioare.

Produsele TCE 3 BRAZI sunt comercializate intr-un lant de 10 magazine proprii, in 5 orase din Moldova, respectiv Iasi, Bacau, Piatra Neamt, Targu Neamt si Roman, target-ul grupului fiind deschiderea a cel putin 33 de magazine in toata tara.

Perioada de inscriere a produselor la „Ora de bun gust” a fost extinsa
Daca sunteti producator sau procesator si sunteti mandru de produsele romanesti pe care le realizati, va invitam sa va inscrieti la concursul „Ora de bun gust”. Acesta se desfasoara pe parcursul expo-conferintei „Produsul Romanesc”, prin care ne propunem sa aratam produselor facute pe tot teritoriul Romaniei respectul pe care il merita. Prin inscriere, ne sustineti in procesul de promovare a produselor romanesti, in care vedem mostenirea pe care o transmitem generatiilor mai tinere.

MAI AVETI CATEVA ZILE LA DISPOZITIE PENTRU A VA INSCRIE LA

EXPO-CONFERINTA!

BENEFICIILE CASTIGARII PREMIULUI GUSTUL ALES

● Premiul „Gustul Ales” va ajuta sa va diferentiati dintre produse similare;
● Alegerea produsului dumneavoastra de catre specialisti de inalta clasa, din domeniu, constituie o uriasa oportunitate de a va impune in atentia consumatorilor;
● Premiile obtinute la editiile anterioare si semnalizate pe ambalaj au reusit sa atraga mai usor atentia clientilor, produsele castigatoare impunandu-se pe rafturile supermarketurilor;
● Toate produsele participante vor fi anuntate in presa si in social media (in presa partenera a conferintei, dar nu numai);
● NOU! Prin promovarea din timp pe retelele de socializare, produselele inscrise in concurs beneficiaza de un plus de vizibilitate
● Puteti obtine informatii utile pentru un studiu de piata pentru produsele dumneavoastra, accesand statisticile afisate pe site cat si fisele tehnice continand mentiunile si punctajul juriului.