Carmangeria Mestesugari de Gusturi participa la concursul „Ora de bun gust” cu produse pe care le puteti degusta in Mall Promenada pe 7 si 8 iunie

1
206

Carmangeria Mestesugari de Gusturi, detinuta de Cristina si Ioan Smadu, s-a inscris pentru al doilea an consecutiv la concursul „Ora de bun gust”, ce are loc in perioada 6-8 iunie (Hotel Caro Bucuresti – 6 iunie 2019, Mall Promenada – 7 si 8 iunie 2019).

Mestesugari de Gusturi participa cu doua produse la concurs: antricot de vita Black Angus copt la jar si ceafa de porc afumata din podul bunicii, produs atestat traditional. Anul trecut, tot in cadrul concursului „Ora de bun gust”, carmangeria a fost desemnata castigatoare la categoria Preparate din carne, pentru ceafa de vita Black Angus maturata, coapta si afumata.

Despre Mestesugari de Gusturi
Infiintata in 2015 din dorinta de a pune pe mesele romanilor carne gustoasa, sanatoasa, proaspata si ce provine doar din ferme romanesti, afacerea de familie Mestesugari de Gusturi s-a bucurat de aprecierea consumatorilor inca din primele luni de existenta. Astfel, au raspuns solicitarii pietei, care s-a indreptat tot mai mult spre un consum de carne romaneasca, realizata dupa retete traditionale, utilizand doar condimente naturale, fara aditivi si inlocuitori. Simplitatea retetelor permite consumatorilor sa simta gustul veritabil al carnii, fara sa fie acoperit de alte arome.

Procesul tehnologic consta in sararea si maturarea carnii, o tehnica folosita inca din Antichitate, urmata de coacerea si afumarea produselor, dupa caz. Sunt retete traditionale transpuse in vremurile noastre actuale, produse la cele mai inalte standarde de igiena si calitate.

Pentru oferta completa, va invitam sa vizitati carmangeria Mestesugari de Gusturi, din Bucuresti (Prelungirea Ghencea, nr. 262) sau in cadrul standului din Mall Promenada, pe care il puteti vizita doar in perioada 7 – 8 iunie, ca parte din campania „Sa intelegem mai bine alimentele”, sau pe site-ul propriu.


Despre „Ora de bun gust”
Produsele vor putea fi votate pe platforma RO.aliment (urmariti stirile noastre pentru a afla cum puteti vota preparatele preferate), urmand a fi notate si de un juriu format din experti in functie de urmatoarele criterii: gust si miros, caracteristica specifica fiecarei grupe (textura, limpiditate, palatabilitate etc), aspect, dar si analizand fisa tehnica a produsului.

Castigatorii vor primi trofeele Gustul Ales, distinctia care valideaza calitatea si siguranta superioare ale fiecarui produs.

DACA CREDETI CA AVETI UN PRODUS DE CALITATE, PENTRU CARE VRETI SA DOBANDITI RECUNOASTERE IN PLUS IN PIATA, INSCRIETI-VA AZI LA CONCURS!