„Ora de bun gust” are un nou concurent la categoria preparate din peste: Ocean Fish

0
132

Pentru al doilea an consecutiv, procesatorul de peste cu cea mai moderna unitate de productie din Romania, Ocean Fish, a inscris doua produse la concursul „Ora de bun gust”, competitia care alege cele mai apreciate preparate.

Compania cu sediul in Afumati a castigat, anul trecut, trofeul la sectiunea preparate din peste, pentru cel mai bun somon afumat.

Ultimele zile in care va mai puteti inscrie produsele in concurs! Catre regulament si formularul de inscriere!

Totodata, Ocean Fish este partener Gold al expo-conferintei „Produsul Romanesc” de anul acesta, fiind un sustinator al industriei locale si un sprijin pentru crescatoriile de pesti din tara noastra.

Expo-conferinta „Produsul Romanesc”, evenimentul marcat in agendele celor mai importanti jucatori din industria agroalimentara.

Organizata de RO.aliment in parteneriat cu asociatiile de profil si autoritatile din industria alimentara, expo-conferinta „Produsul Romanesc” reprezinta un eveniment unic dedicat producatorilor si procesatorilor din industria agroalimentara din Romania, avand ca scop promovarea produselor alimentare romanesti, a gustului autohton, cat si inlesnirea contactelor dintre reprezentanti ai producatorilor, procesatorilor si furnizorilor cu autoritatile de profil, experti, cercetatori si retail.

Pentru inscrieri, va rugam sa completati formularul de aici.

Despre Ocean Fish
Furnizor al Casei Regale de cativa ani, Ocean Fish este primul procesator ce a pus pe piata romaneasca somonul afumat. In prezent, capacitatea de procesare si distributie este de aproximativ 5.000 tone pe an, compania fiind pe primul loc in sectorul prelucrarii si conservarii pestelui: peste proaspat, semipreparate din peste si peste si fructe de mare congelate.

Ocean Fish are 20 ani de activitate pe piata din Romania si este singurul din acest segment care a tintit spre o expansiune continua si o investitie in tot ce inseamna tehnologie inalta in procesarea pestelui, ce se ridica la peste 20 milioane de euro, sustinuta si de accesarea a cinci proiecte cu finantare europeana, impreuna cu sprijinul Guvernului Romaniei.

Ocean Fish detine la Afumati si un depozit frigorific cu o capacitate de 15.000 tone, precum si de o flota proprie de 100 camioane.

Materiile prime sunt achizitionate din intreaga lume, prioritate fiind produsele cu originea din Oceanul Atlantic, Pacific, Oceanul Indian cat si Marile Nordului, Mediterana si Adriatica.

Producatorul, avand standartul IFS (certificare internationala privind siguranta inalta in domeniul de food) are un intreg proces detaliat de selectionare a materiei prime: se achizitioneaza doar produse de la unitati acreditate, testate, care detin toate certificarile in food safety (indiferent ca vorbim despre o crescatorie sau de un vas de pescuit). Ajunsa la destinatie (depozitele Ocean Fish din Afumati), materia prima este atent verificata de Departamentul de control-calitate, excluzandu-se total posibilitatea folosirii de materii prime ce ar putea prejudicia calitatea produsului finit.

Ocean Fish are si o retea de magazine proprii: sapte unitati comerciale in Romania si trei in Republica Moldova.


Pentru inscrieri in concurs, la conferinta, pachete de parteneri sau standuri, va rugam sa ne sunati la:

  • 0040 744 162 991 – Claudia Bocean
  • 0040 727 001 904 – Elena Dumitru
  • 0040 744 776 161 – Alexandru Coza, sau sa ne scrieti la office@roaliment.ro.

Formular de inscriere: https://www.roaliment.ro/stiri-industria-alimentara/formular-inscriere-expo-conferinta-produsul-romanesc-gust-autentic-cadru-european/