Vascar: crestere a cifrei de afaceri de 17% in primul trimestru din 2019

0
68

Vascar, companie locala producatoare de preparate de carne si conserve, anunta o crestere de 17% a cifrei de afaceri in trimestru 1 din 2019 fata de aceeasi perioada a anului trecut, relateaza publicatia de business Forbes.

„Cresterea inregistrata este in linie cu indicatorii pe care ni i-am propus pentru aceasta perioada. Strategia de anul acesta urmareste o crestere de 20% pentru 2019 fata de anul precedent, in contextul consolidarii pozitiei castigate in capitala si in principalele orase unde am reusit o extindere a distributiei atat pe orizontala, cat si pe verticala. De asemenea, vom continua sa ne concentram eforturile pe eficientizarea vanzarilor directe prin magazinele proprii din regiunea Moldovei”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

„Un rol important in strategia de crestere il au si lansarile inovatoare din ultima perioada. Ne bucuram ca am reusit sa facem schimbarile necesare la nivel de reteta pentru multe dintre produsele Moldova in bucate astfel incat sa eliminam complet E-urile, este vorba de produsele ce poarta eticheta Alege natural, fara E-uri. Ne propunem sa diversificam aceasta gama, astfel incat clientii nostri sa poata alege oricand produsele preferate Moldova in Bucate, sanatoase si in acelasi timp foarte gustoase”, adauga Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Vascar a raportat o cifra de afaceri de aproximativ 18 milioane de euro la finalul lui 2018, in crestere cu 15% fata de anul anterior.