„Secretul Bunicii”, participant pentru al treilea an la rand la competitia celor mai deosebite produse – „Ora de bun gust”

0
191

Brandul „Secretul Bunicii”, sub eticheta caruia sunt comercializate prajituri, fursecuri, produse de tip pandispan ce poarta amprenta emblematica a dulciurilor facute odinioara de bunica, s-a inscris pentru al treilea an la rand la concursul „Ora de bun gust”, organizat de revista de specialitate RO.aliment, pe data de 6 iunie 2019.

Anul acesta, cele doua produse „Secretul Bunicii” inscrise sunt Buseurile cu nuca si Fursecurile cu stafide, doua dintre cele mai apreciate elemente din acest portofoliu. La editia de anul trecut, compania a castigat trofeul Gustul Ales, la categoria dulciuri/fursecuri pentru Spritati cu lapte si glazura, dupa ce, in 2017, a primit acelasi premiu pentru Buseurile cu gem de fructe si glazura.

Va invitam si anul acesta sa degustati produsele „Secretul Bunicii” si sa va votati dulciurile favorite in cadrul concursului „Ora de bun gust”.

Voturile participantilor vor constitui 50% din totalul consolidat, asadar inscrieti-va acum, pentru a arata produsului romanesc respectul pe care il merita.

Consultati lista in curs de actualizare a produselor inscrise si aflati cum puteti sa alegeti produsul care se va bucura de o ampla acoperire media: https://www.roaliment.ro/stiri-industria-alimentara/gustul-ales-distinctia-care-va-stimuleaza-vanzarile/


Despre compania Tual Fast Chance 98
Compania TUAL FAST CHANCE 98, care produce brandurile „Secretul Bunicii” si „Doctor Fursec”, a fost infiintata in 1998 de doi antreprenori romani, care au vrut sa aduca pe piata produse care sa respecte gustul culturii gastronomice traditionale romanesti, dupa retete transmise din generatie in generatie.

Firma s-a specializat in productia de produse de patiserie si cofetarie si are in portofoliul de produse o gama variata ce include prajituri, fursecuri, produse pe baza de pandispan, salam de biscuiti si aperitive. Acestea pot fi gasite pe rafturile marilor retele comerciale din Romania –  Kaufland, Profi, Metro, Auchan, atât sub brand-ul propriu, cât și Private Label. De asemenea, societatea are distributie nationala care acopera intreaga tara.

In ultimii ani, a participat la numeroase targuri internationale: Anuga Koln 2015, Alimentaria Barcelona 2016, PLMA Amsterdam 2016, SIAL Paris 2016, IFE Londra 2017, Anuga Koln 2017, Alimentaria Barcelona 2018, SIAL Shanghai 2018, SIAL Paris 2018, IFE Londra 2019, SIAL Shanghai 2019, fiind beneficiar al Programul de internaționalizare implementat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA), cu ajutorul Asociației pentru Promovarea Alimentului Românesc.
Asociatiei pentru Promovarea Alimentului Romanesc.

TUAL FAST CHANCE ’98 exporta catre clienti din Germania, Italia, Spania, Anglia, Cipru, Rusia si China. Pe langa activitatea orientata catre export, firma Tual Fast Chance 98 importa produse alimentare din Polonia si Bulgaria etc.

Pentru mai multe detalii, contactati reprezentantii companiei la numarul de telefon 0744.301.980, pe adresa de e-mail office@doctor-fursec.ro / office@secretulbunicii.com sau pe website-urile Doctor Fursec si Secretul Bunicii ori pe pagina de Facebook Secretul Bunicii.