Spoturile publicitare v-au fost sancționate de CNA? Participați la SAPS pentru a afla regulile creării unei reclame corecte

Prin seminarul SAPS, aveți șansa de a afla direct de la sursă cum trebuie realizate, din punct de vedere legal, spoturile publicitare!

0
127

În cadrul seminarului dedicat suplimentelor alimentare și produselor stupului, organizat de revista RO.aliment mâine, 6 iulie, la noul sediu IBA, Laura Georgescu, președinta Consiliului Național al Audiovizualului, va prezenta cadrul legal și modalitățile prin care vă puteți asigura că vă câștigați noi clienți, prin crearea de reclame corecte.

Cu o bogată activitate în sfera audiovizualului, doamna Georgescu vă va împărtăși din experiența dânsei în comunicare și administrație publică centrală la SAPS (seminarul dedicat suplimentelor alimentare și produselor stupului), ce va avea loc pe 6 iulie, la sediul nou IBA. Participarea se poate face doar prin înscrierea în prealabil și prin achitarea taxei de 150 de euro + TVA până astăzi, la orele 16, ori mâine la sosire, cash.

Implicațiile reglementării CNA privind publicitatea corectă, prin care companiile pot folosi în reclamă doar informațiile trecute pe etichetă și modificarea Codului audiovizualului (din luna august, publicitatea la alimente va trebui să nu încurajeze consumul acestora prin apariția în reclamă a minorilor) sunt temele abordate de președinta CNA.

Amenzile CNA, precum și obligația de a întrerupe transmiterea anumitor mesaje comerciale pe anumite canale de comunicare, pot influența serios afacerea dumnevoastră. Prin participarea la SAPS, aflați cum să administrați mai bine acest domeniu, intrând în dialog cu autoritățile și specialiștii.

Comunicarea cu consumatorul este un punct – cheie al dezvoltării vânzărilor și implicit a afacerii dumnevoastră. Pentru a înțelege limitele în care se poate face această comunicare, fără a intra în conflict cu autoritățile de reglementare și control în domeniu, organizatorii SAPS vă propun o întâlnire 100% interactivă cu reprezentanții CNA. Veți afla punctul de vedere al instituției, detalii despre practicile acestei instituții în relația cu beneficiarii publicității audiovizuale, precum și date despre viitoarele modificări ale reglementărilor în domeniu.

Seminarul SAPS constă în discuții libere cu specialiștii CNA, INSP, IBA, PRISA, RAC și RASCI, o întâlnire de tip 360 de grade, organizată special pentru operatorii din industria suplimentelor alimentare și a produselor stupului.

Alte subiecte esențiale pentru suplimentele alimentare și produse ale stupului, programul actualizat, speakerii confirmați, dar și formularul pe care trebuie să îl completați pentru înscriere, veți găsi consultând această pagină.


Este singurul eveniment de acest gen la care participanții contribuie activ la tematică. Experții INSP, IBA, PRISA, RAC și RASCI vă vor răspunde la întrebările trimise în prealabil, într-o ocazie unică de a pune punctul pe i și de a găsi împreună soluții la problemele cu care vă confruntați.


Evenimentul se desfășoară sub forma unor prezentări, urmate de sesiuni Q & A! Doar astăzi vă mai puteți înscrie, până în ora 16! LOCURILE SUNT LIMITATE!