Noua delicatesa, inovativele felii de ciocolata

0
384

O companie japoneză numit Bourbon, care este specializată în toate tipurile de delicatese încântătoare a inventat ciocolata felii și primul lucru la care ne gândim este să aruncăm felia de ciocolată pe o felie de pâine și s-o topim pentru a o consuma.

De fapt, feliile de ciocolată netedă și maleabilă, care au fost descrise ca “nu așa de dulce ca Fudge, dar mai bogată decât ciocolata cu lapte obișnuit,” are o serie de utilizări practice pentru cei cărora le place să creeze alimente care arată foarte bine. Feliile sunt flexibile, astfel încât acestea pot fi tăiate și îndoite sau topite peste o varietate de produse alimentare delicioase de la fructe la clătite și multe altele. Pe site puteti găsi o serie de sugestii referitor la felul cum pot fi folosite aceste felii de ciocolată.

Compania Bourbon a fost fondată în 1924 sub numele de Kitanihon Seika. Din cauza cutremurului oferta de produse zaharoase în zonele rurale a fost stopată, astfel Kichizo Yoshida, fondatorul Kitanihon Seika și primul președinte, a decis să construiască o fabrică în afara Tokyo pentru producția în masă de produse de cofetărie.

Ca orice producător de produse alimentare, Bourbon va pune în aplicare politica companiei de “Asigurare Calității este prioritatea numărul unu”, pentru obiectivele companiei de asigurare a siguranței, securității și stabilității produselor alimentare și de a contribui la sănătatea consumatorilor.

bourbon_ciocolataCompania s-a angajat în dezvoltarea de noi produse care se adresează noilor nevoi ale consumatorilor. Vom continua, de asemenea, dezvoltarea de alimente orientate spre sanatate pentru promovarea sănătății și prevenirea bolilor prin alimentatie corespunzatoare, în special dezvoltarea de alimente cu beneficii de promovare a sanatatii, care ajută la prevenirea bolilor legate de stilul de viață. Astfel, compania se stăduiește să ajute consumatorii la promovarea sănătății lor.

Compania are și un magazine online prin care își vând și își promovează produsele în întreaga lume.