Meeting retail – mese rotunde pentru producătorii și procesatorii români interesați să intre cu produse pe rafturile hipermarketurilor

Deoarece la editia 2 a evenimentului “Produsul Romanesc”, momentul meselor rotunde • MEETING RETAIL • s-a bucurat de un real interes atat din partea producatorilor cat si a retailerilor prezenti (au fost prezenti reprezentantii SELGROS, CARREFOR si METRO), vom continua traditia si la editia 3 a Expo-Conferintei RO.aliment, organizata in Bucuresti, ziua de 7 iunie, la Clubul Diplomatic.

Prin intermediul acestor mese rotunde, ne-am propus să mediem relația dintre cele două părți (producători și retail), să îi ajutăm pe producători să promoveze produsele românești în cadrul marilor lanțuri de magazine, pe de o parte, și pe de alta să diseminăm ideea de retailer ca partener al producătorilor români, în pofida mediatizării negative de care a avut parte în ultima vreme în presa centrală și nu numai.

POZE DIN EDITIA 2017 – CLUBUL DIPLOMATILOR

La mesele rotunde – MEETING RETAIL, vor lua parte producătorii și procesatorii români interesați să intre cu produse pe rafturile hipermarketurilor, ce au întrebări referitoare la criteriile de eligibilitate și alte puncte esențiale pe acest subiect.

Discuțiile vor fi libere, iar la o masă rotundă vor putea participa cel mult 20 de producători / procesatori, fiecare avand la dispozitie cate 15 minute pentru a discutii, prezentari de produse, sau negocieri.

• Sitemul care a functionat foarte bine anul trecut a fost prin programari efectuate in prealabil, oferind cate 15 minute de discutii fiecarui procesator inscris. Procesatorii se pot inscrie prin rotatie la toti retailerii prezenti.

• La acesta data au confirmat participarea reprezentantii SELGROS si CARREFOUR.


Evenimentul va avea loc in ziua de 7 iunie 2018, la Clubul Diplomatic, iar participarea este conditionata de inscrierea la conferinta cu un pachet AVANTAJ (175 EURO + TVA) – VEZI PACHET CONFERINTA/INSCRIERE


MAI MULTE DETALII DESPRE STRUCTURA EVENIMENTULUI, INVITATI, TEMATICA, PROGRAM gasiti AICI