Kaufland lanseaza prima aplicatie mobila pentru cumparaturi

0
614

Kaufland Romania revolutioneaza cumparaturile de zi cu zi si lanseaza in premiera in Romania tehnologia digitala prin care clientii sai isi vor putea face cumparaturile in magazin folosind telefonul mobil pentru a scana produsele imediat ce le pun in cos si a castiga astfel timp.

Introdusa pentru prima data in Romania, tehnologia ofera cumparaturi mai rapide si poate fi accesata prin intermediul aplicatiei mobile puse la dispozitie de Kaufland, Scan&Pay, compatibila cu toate tipurile de smartphones si care poate fi descarcata gratuit de pe platformele iOS sau Android.

kaufland1Aplicatia Mobile Self-Scanning ajuta clientii sa eficientizeze timpul petrecut la cumparaturi, datorita posibilitatii de a scana direct codul de bare al produsului, eliminand astfel timpul de asezare a produselor pe banda, la casa si inapoi in cos. Achitarea produselor scanate se face ulterior la o casa rapida speciala din magazin. Printre avantajele aplicatiei mobile se numara si posibilitatea de a vedea istoricul cumparaturilor anterioare si scanarea produsului o singura data cu posibilitatea de multiplicare a cantitatii alese.

Aplicatia digitala Scan & Pay reprezinta unul dintre instrumentele esentiale de omni-channel care creioneaza viitorul in retail, iar conform studiilor Kaufland, timpul petrecut la casa este de trei ori mai scurt.

Bogdan Alexe_Director VT Organizare ProceseNe bucuram sa introducem pentru prima data in Romania acest instrument digital care schimba modul in care facem cumparaturile si ne permite sa le daruim clientilor mai mult timp – un bun nepretuit in ziua de astazi. Politica noastra este sa ne adaptam in permanenta la nevoile clientilor nostri prin tot ceea ce facem, ajutandu-i sa se bucure de o experienta de cumparaturi de calitate, din toate perspectivele.”, explica Bogdan Alexe, Director VT Organizare Procese, Kaufland Romania.

Tehnologia digitala este disponibila in magazinul Kaufland din str. Barbu Vacarescu din Capitala.

KV Traieste FreshEXPERIENTE FRESH LA KAUFLAND Ca urmare a preocuparii consecvente pentru prospetime, Kaufland propune clientilor sai o noua abordare: „Traieste fresh”, un concept bazat pe un stil de viata sanatos ce porneste de la prospetimea alimentelor consumate in fiecare zi si merge pana la o noua filosofie de viata. De aceea, Kaufland pune la dispozitie platforma digitala Kaufland.ro/traiestefresh – care ofera in permanenta sfaturi de lifestyle de la specialisti: dr. Serban Damian (nutritionist), retete culinare in combinatii fresh de la Chef Foa, sfaturi de la Andrei Rosu (ultramaratonist) despre cum sa ajungi la un stil de viata sanatos. Tot pe platforma, Kaufland pune la bataie peste 500 de premii fresh, ce constau in Experiente pentru prima data-n viata: excursii exotice, o calatorie cu familia in SUA, o masina electrica si altele.

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1200 de magazine in 7 tari. Intr-un recent studiu de piata derulat in Romania de catre organizatia elvetiana ICERTIAS – International Certification Association GmbH, lantul de retail Kaufland a primit cel mai mare numar de voturi la categoria cel mai inalt nivel de calitate. Kaufland Romania este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare incredere la sectiunea Categoria locala, potrivit studiului Trusted Brands al Reader’s Digest. Strategia noastra are ca scop indeplinirea dorintelor clientilor prin varietate, un nivel ridicat de calitate si, bineinteles, preturi atractive. Pentru mai multe informatii vizitati www.kaufland.ro.