Opt produse ale Danone, Dr. Hart, Philips, Unilever, Scandia si Bergenbier au fost alese de romani ” Produsul Anului “

0
1365
ambalare1
castigatori

Opt produse ale companiilor Danone, Dr. Hart, Philips, Unilever, Scandia si Bergenbier au fost alese ” Produsul Anului ” de catre consumatorii romani, potrivit Media Concept Store, agentia care reprezinta in Romania aceasta competitie.

“In lista castigatorilor editiei de anul acesta se inscriu numeroase produse noi, cu formule sau cu functionalitati noi, marcand totodata extinderea competitiei pe piata romaneasca, dincolo de FMCG, in segmentul bunurilor de folosinta indelungata”,  a declarat Mihaela Paduraru – Country Manager “Produsul Anului” din partea Media Concept Store.

Produsul Anului este cel mai amplu studiu realizat pe consumatorii romani, in urma caruia este premiata inovatia in categoria bunurilor de larg consum.

produsul_anului4Studiul s-a desfasurat in luna aprilie 2016, pe un panel de 4.000 de consumatori romani, constituit din persoane cu varsta de peste 18 ani, intr-un esantion reprezentativ la nivel national.

Produsul Anului este desemnat cel care acumuleaza cel mai mare punctaj la toate cele trei criterii: atractivitate, inovatie si satisfactie. In studiu se pot inscrie toate produsele de larg consum care au avut o inovatie in ultimele 18 luni pana la data startului competitiei.

Conceptul ” Produsul Anului ” a fost introdus in Franta in urma cu 29 de ani si este prezent in 42 de tari.

produsul_anului6Brandurile alese de consumatori in urma studiului realizat de nivel national sunt: Activia Pina Colada (Danone PDPA Romania), Dr Hart Enzime Pancreatice (Dr. Hart), Philips Airfryer HD9240 (Philips Romania), Dr Hart Extract de Verbina, Gentiana si Soc (Dr. Hart), Domestos Universal Hygiene Spray (Unilever South Central Europe), Lotka Ton Bucati (Scandia Food), Dr Hart Magneziu si Vitamina B6 (Dr. Hart) si Bergenbier ALE (Bergenbier).

Analiza datelor a fost realizata de compania de research specializata, EXACT Cercetare si Consultanta, membra ESOMAR (European Society for Opinion and Market Research.