In reteaua de magazine Sainsbury, capsunile vor depasi vanzarile de paine si lapte

0
381

Retailerul britanic se asteapta ca aceste fructe sa reprezinte cel mai vandut produs din magazin pentru urmatoarele patru luni.

Capsunile vor deveni produsul cel mai bine vandut la Sainsbury timp de patru luni. Produsul este asteptat sa se vanda in cantitati mai mari decat laptele, painea sau ceaiul in reteaua de magazine a retailerului britanic, tendinta reprezentand o continuare a celei din vara anului trecut, cand capsunile britanice au fost elementul de top din punctul de vedere al vanzarilor, timp de 20 de saptamani la rand.

Soiurile britanice de capsuni, disponibile acum la Sainsbury includ Dream, o varietate ce se gaseste exclusiv la Sainsbury, si Murano, un soi crescut special pentru a oferi cea mai buna combinatie de arome si culori vibrante, dupa cum declara reprezentantii retailerului.

Managerul tehnic pentru capsuni si fructe de padure, de la Sainsbury, Peter Czarnobaj, a declarat: “In fiecare secunda la Sainsbury se vinde un cosulet pentru fructe sau o caserola cu capsuni – echivalentul a 50.000.000 de milioane de cosulete de fructe si caserole pe an. Sainsbury vinde peste 15 de soiuri britanice diferite de capsuni, pe parcursul intregii veri pentru a asigura calitatea si extinderea sezonului, iar soiurile provin din 21 de comitate din Marea Britanie – de la Kent la Kincardenshire, si Somerset Suffolk. Odata ce am intrat in sezonul de capsuni, ne asteptam ca acest produs sa ramana intre cumparaturile de top din cosurile clientilor, pentru aproximativ cinci luni. Am putea spune ca acest produs este cel mai important produs pentru noi.”