Supremia Grup şi-a majorat vânzările cu 15% anul trecut

0

Supremia Grup, cel mai mare producător de condimente şi ingrediente pentru industria alimentară din România, a avut o cifră de afaceri de peste 52 milioane de euro în 2016, în creştere cu 15%, reprezentanţii firmei confirmând şi că sunt în negocieri pentru preluarea companiei de un investitor strategic, potrivit zf.ro.

„Pe termen mediu, se preconizează ca până în 2020 să fie atinsă viziunea companiei – atingerea unei cifre de afaceri de 80 mi­li­oane de euro prin angajaţii puternic aderenţi valorilor Supremia”, au spus reprezentanţii companiei.

Compania mizează pe o creştere de 7,6% în acest an şi îşi propune să aibă afaceri de peste 56 de milioane de euro.

În viitor, Supremia Grup, companie cu sediul central în Alba Iulia, vizează extinderea la nivel internaţional şi extinderea activităţii fabricii din Sântimbru prin montarea unui uscător de produse precum ardeiul, ceapa, morcovii şi pătrunjelul.

„Credem cu tărie în dezvoltarea oamenilor. (…) Peste 80% din angajaţi au trecut prin programe de training”, susţine Levente Bara, managerul general al companiei.

Portofoliul companiei este format din produse precum condimente naturale şi ierburi, mixuri de condimente, mixuri de ingrediente funcţionale pentru industria alimentară.