Un fost manager al producatorului de panificatie Titan este noul proprietar al magazinelor BelfornoFresh si Casa Brutarilor

0
783
legea_150_7
plan, schita

 

Dragos Serb, fostul director al magazinelor cu produse de panificatie Casa Brutarilor si Belforno Fresh, a pre­luat reteaua de 45 de unitati de la Goodmills Romania (fosta Titan SA).

Maga­zi­nele, 9 sub bran­dul Casa Bru­tarilor si 36 sub marca Belforno, sunt operate in prezent prin intermediul firmei Bake Expert. Ulte­rior tranzactiei, 3 ma­­ga­zine Belforno au fost deja transformate in Casa Brutarilor, in con­ditiile în care de la înce­putul anu­lui compa­nia a înce­put un proiect de trans­formare a magazinelor sub noul brand.

„Pana la finalul anului viitor re­tea­ua de magazine va fi impartita in 30 de magazine Casa Brutarilor si 15 ma­gazine Belforno. Conceptul Casa Bru­ta­rilor a prins foarte bine si ne do­rim sa ata­cam si zonele premium ale Capi­talei. Magazinele Belforno vor trece si ele printr-un proces de transformare cu îmbunatatirea imaginii atat la interior, cat si la exterior si vrem sa oferim o experienta de cumparare îmbunatatita si în ele“, a spus Dragos Serb, care are peste zece ani de experienta în in­dustria alimentara.

panificatie2Inainte de a lucra pentru produ­catorul painii Titan, el a activat ca CEO in cadrul Natura SRL, companie detinuta de Daniel Guzu care are în portofoliu brandurile Ana are si Casa Panciu. De asemenea, el a lucrat si in cadrul produca­to­ru­lui de paine VelPitar. Antreprenorul nu da detalii despre valoarea tran­zactiei, ci explica faptul ca achizitia s-a facut printr-un mix de finantare ban­cara si fonduri proprii.