METRO România va participa la mesele rotunde organizate în cadrul expo – conferinței „Produsul românesc”

0
216

METRO Cash & Carry România, primul comerciant din țara noastră care a demarat un proiect de sprijinire a producătorilor locali, va participa la mesele rotunde organizate în cadrul expo – conferinței „Produsul românesc”, desfășurată în perioada 10 – 11 mai în București, la Clubul Diplomatic.

Reprezentanți ai departamentelor Fruits&Vegetables și Processed Meat&Delicatessen METRO România vor răspunde întrebărilor producătorilor și procesatorilor participanți, în cadrul unor mese rotunde, dedicate lanțului cash&carry METRO.

Dacă sunteți producător sau procesator, puteți participa la discuții înscriindu-vă la numărul de telefon 0744 162 991 sau pe adresa de e-mail office@roaliment.ro, până la data de 28 aprilie 2017. Atenție! Locurile sunt limitate!

logo metroMETRO Cash & Carry este primul comerciant care a intrat pe piața locală din România, în octombrie 1996, introducând sistemul de vânzare cash&carry. De atunci, compania a stabilit permanent tendinţe privind industria comerţului cu ridicata prin intermediul programelor și inițiativelor demarate pe piața locală.

Astfel, pornind de la cererea în continuă creștere pentru produsele proaspete, cultivate local, precum și de la nevoile stringente ale agricultorilor, METRO Cash & Carry România a inițiat și lansat în 2012 programul „De-ale noastre”. Fiind prima inițiativă de sprijinire a producătorilor autohtoni de pe piața din România, „De-ale noastre” are ca obiectiv principal susținerea dezvoltării durabile a afacerilor micilor producători de legume și fructe, abordând principalele probleme întâmpinate de aceștia (posibilități reduse de a promova și distribui produsele).

În 2016, în programul „De-ale noastre” au fost implicați peste 100 de producători locali, din 36 de comunități din România. Prin intermediul acestora, METRO a oferit clienților săi profesioniști un sortiment de peste 45 de legume și fructe.

logo-d-ale-noastreProgramul „De-ale noastre” și parteneriatele cu producătorii români de articole proaspete și ultra-proaspete fac parte din platforma de susținere a producătorilor locali a METRO Cash & Carry România, prin care compania încurajează dezvoltarea unor sectoare cheie ale economiei și stabilește noi standarde la nivelul pieței.

METRO Cash & Carry este reprezentată în 25 ţări cu peste 750 de magazine cash & carry. Cu peste 100.000 angajaţi în întreaga lume, compania a atins vânzări de aproximativ 29 miliarde € în anul financiar 2015/2016. METRO Cash & Carry este o divizie a METRO GROUP Wholesale & Food Specialist Company.

METRO GROUP Wholesale & Food Specialist Company (W&FS Co.) este unul dintre liderii comerţului la scară mondială. Bazându-se pe forţa diviziilor sale de vânzări METRO Cash & Carry și Real, precum și alte companii asociate, METRO GROUP W&FS Co. operează în 35 de țări și numără peste 140.000 de angajaţi la nivel mondial. În anul financiar 2015/2016, METRO GROUP W&FS Co. a înregistrat vânzări de aprox. 37 miliarde €. Compania oferă soluții personalizate pentru a satisface nevoile clienților săi atât la nivel regional, cât și la nivel internațional. Informaţii suplimentare pe: www.metrogroup.de.

METRO Cash & Carry România este parte integrantă a METRO Cash & Carry Internaţional şi a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti. Distribuţia naţională a magazinelor METRO România este următoarea: 5 centre în Bucureşti, câte 2 centre în Braşov, Constanţa, Timişoara şi câte un centru în fiecare din următoarele oraşe: Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Pitești, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureş, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda. Informaţii suplimentare pe: www.metro.ro.

Expo – conferința „Produsul românesc – realități și perspective în 2017” este un eveniment business-to-business și reprezintă întâlnirea anuală a producătorilor, procesatorilor, furnizorilor de servicii cu comercianții, asociații de profil și autoritățile de resort. Mai multe detalii despre program, tematică și speakeri găsiți aici: http://www.roaliment.ro/actualitate/expo-conferinta-produsul-romanesc/