Profructta, producatorul roman de sucuri 100% naturale, din Campulung Muscel lanseaza gama de sucuri certificate ecologic.

Profructta vine in intampinarea clientilor, din noiembrie 2018, cu gama de sucuri naturale ECO-presate la rece, cu sortimentele din fructe de padure, crescute 100% organic.

Pe langa sucul din mere, din pere, cirese, visine, coacaze si mixul “multe fructe” – toate presate la rece conform marcii de productie #profructta – la raft se vor gasi si sucul din zmeura, sucul din afine, sucul din mure si mixul din zmeura, afine, mure si catina.

Produsele vor fi disponibile in magazinele partenere, varianta de ambalare fiind la sticla din sticla, la volumul de 0,25 litri. In afara partenerilor clasici Profructta, sortimentele din fructe de padure sunt destinate oricarui tip de retailer sau actor in piata HoReCa, magazinelor, farmaciilor, plafarelor. Sortimentele sunt disponibile si in shopul online Profructta, https://profructta.ro/sucpursisimplu/.

Reteta mixului din fructe de padure a fost creat cu ajutorul centrului de Bioanaliza al INCD Stiinte Biologice Bucuresti, pentru a combina procentul din fiecare fruct, in asa masura incat rezultatul final sa fie cat mai benefic pentru organism si sa contina vitamine multe si calorii putine.

Fructele de padure din sucurile ECO Profructta sunt crescute 100% organic in padurile salbatice din zona Campulung-Muscel, sunt culese manual si atent selectionate, de cea mai buna calitate.

Gratie lipsei oricarui tip de interventie ce ar putea modifica atat consistenta, cat si compozitia, fructele din sucurile Profructta sunt 100% organice, dand posibilitatea crearii sucului din fructe ecologice Profructta, 100% natural, fara adaos de apa, zahar sau alti indulcitori, presat la rece si urmarind 100% gustul si savoarea autentice.

Pentru detalii, va stam la dispozitie la office@profructta.ro.
Marius Macarescu,
fondator Profructta.