Anunt de retragere de pe piata a produsului “Reblochon de Savoie au lait cru 450g”

0
131

Punctul National de Contact RASFF Romania a fost notificat de catre Punctul European de Contact RASFF asupra unei retrageri initiata de compania Mega Image pentru sortimentul de branza “Reblochon de Savoie au lait cru 450g”.

Retragerea produsului a fost initiata in urma unei informari primite de la furnizorul Societe Fromagerie Chabert despre existenta unui suspiciuni de contaminare cu Escherichia Coli O26 a produsului “Reblochon de Savoie au lait cru 450g”.

Loturile suspecte sunt cele a caror serie de identificare incepe cu 8CR.

ANSVSA colaboreaza cu Mega Image Romania in actiunea de retragere a loturilor de produse suspicionate de pe piata, urmarind modul de retragere de la comercializare precum si alte actiuni pe care compania le intreprinde, cum ar fi informarea consumatorilor.

Magazinele in care a fost distribuit acest produs sunt: Mega Image Ion Mihalache, Mega Image Cobalcescu, Mega Image Baneasa, Mega Image Tomis Constanta.

In conformitate cu legislatia in vigoare si cu procedurile ANSVSA, Mega Image Romania a transmis Autoritatii anuntul privind retragerea tipului de produs suspicionat, care contine detalii si recomandari pentru consumatori.

Acest anunt poate fi regasit pe site-ul ANSVSA, la urmatorul link :
http://www.ansvsa.ro/wp-content/uploads/2018/05/Rechemare-produs-REBLOCHON-AOP-DE-SAVOIE-AU-LAIT-CRU-450g-–-Mega-Image-17.05.2018.pdf