Aqua D&P prezinta la IFAT 2018 tehnologii pentru ape uzate si managementul deseurilor.

0
121

Evenimentul va avea loc la Munchen in perioada 14-18 Mai si este cea mai mare expozitie din lume specializata pe tehnologii si echipamente pentru Apa si Protectia Mediului. Compania Aqua D&P Technologies, prezenta cu stand propriu, ofera invitatii pentru accesul gratuit celor care doresc sa viziteze expozitia.

Suprafata ocupata de cele aproape 3100 de companii este de peste 230.000 de metri patrati, majoritatea fiind specializate pe Apa si Deseuri.

Printre companiile romanesti se numara si Aqua D&P Technologies din Cluj-Napoca, companie activa in domeniul tratarii apelor uzate industriale si deseurilor.

Am stat de vorba cu reprezentantul societatii, dl. Paul Chezan – Dir. Vanzari, pentru a afla mai multe informatii despre participarea la acest eveniment.

ROA: Ce v-a determinat sa va inscrieti la aceasta editie IFAT?

AQUA : Sunt doua motive. Primul este acela ca in Romania targurile de profil sunt destul de slabe, atat ca participanti cat si ca vizitatori. Al doilea motiv este, evident, dorinta de a iesi pe pietele externe. In ultimii ani au crescut foarte mult solicitarile din exterior, in special cele din Republica Moldova, Ungaria si din tarile fostei Iugoslavia, dar si din Middle East, semn ca exista cerere.

ROA: Ce cuprinde portofoliul Aqua D&P?

AQUA : La stand vor fi prezentate principalele noastre solutii:

o Sisteme complete de epurare a apei uzate
o Incineratoare si sisteme de management al deseurilor
o Instalatii de deshidratare namoluri
o Pompe si mixere pentru apa
o Instalatii de potabilizare si filtrare
o Biopreparate specializate pentru Epurare, Degresare Canalizari si Bioremediere

ROA: Ati mai participat si la alte expozitii in afara Romaniei?

AQUA : Am mai participat la congrese, conferinte, dar la un eveniment de anvergura IFAT, nu am fost niciodata prezenti cu stand propriu. Ne gandim sa participam la cele pe Industria Alimentara, de exemplu IFFA, Alimentaria, SIAL.

La evenimentul din luna mai sunt asteptati peste 130.000 de vizitatori din aproape toate tarile de pe Glob.

Vizitatorii interesati pot obtine invitatie pentru acces gratuit prin trimiterea unei solicitari la adresa de mail office@aquadp.ro sau la telefon 0740 156 525.

Informatii detaliate despre portofoliul Aqua D&P Technologies si lista de referinte, sunt disponibile pe pagina web a companiei www.aquadp.ro.