Cris-Tim lanseaza brandul de mezeluri Gostat

0
1812

Cris-Tim lanseaza brandul Gostat, cu gama de produse din carne ce readuce pe piata cele mai apreciate preparate din carne din anii ’70-’80, care se comercializau in tara noastra.

In noua gama Gostat se regasesc produsele din perioada in care magazinele Gostat reprezentau etalonul in domeniul preparatelor din carne, cu Salam Gostat, Salam de Vara Uscat, Parizer, Salam Victoria, Crenvursti Polonezi.

“Intoarcerea melancolica spre sfarsitul anilor ’70 este o experienta completa data de gustul autentic si de campania de comunicare a produselor Gostat de la Cris-Tim. Campania de comunicare este inspirata din stilul de viata de atunci, din ceea ce reprezenta Gostatul sau gospodaria agricola de stat in anii ’70- ’80 : o structura a agriculturii de atunci, promovata in epoca de odinioara ce era deopotriva o forma de organizare a productiei, o scoala practica pentru fermieri si specialisti in agricultura si o retea de magazine destul de raspandita, care comercializa produse de calitate”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Primele produse Gostat de la Cris-Tim au fost prezentate in luna aprilie 2016, iar incepand cu luna iunie toata gama va fi disponibila atat in retelele de supermarketuri cat si in micile magazine.

Cu o istorie de peste 24 de ani, Cris-Tim este liderul pietei romanesti de mezeluri, oferind intotdeauna produse pe gustul consumatorilor.