Petreceri pentru copii cu mancare ca acasa

0
158
carne_de_pui_Safir

Organizarea unei petreceri pentru copii devine o provocare pentru parinti in momentul in care acestia trebuie sa aleaga un meniu cu mancare sanatoasa si gustoasa, de incredere, care sa fie pe placul tuturor copiilor.

Mancarea gata preparata si semipreparata, cu gustul de acasa, doar din carne de pui si condimente naturale, este solutia ideala pentru petrecerile celor mici atunci cand adultii nu au timp sa pregateasca o masa gatita acasa.

Meniu cu mancare ca acasa, pentru petreceri de neuitat

„Fomica?”, brandul de preparate si semipreparate romanesti marca Grupul de firme Safir, contine produse din gamele PUI LA GHIOZDAN si PUI LA CALD, recomandate pentru copii, fiind facute doar din carne de pui si condimente naturale.

Astfel, un meniu cu mancare gata gatita, de incredere, este alegerea optima pentru a le oferi celor mici la petreceri produse romanesti sanatoase, pe gustul tuturor.

Aperitiv sanatos si gustos, ca la mama acasa

Orice petrecere incepe un aperitiv delicios, usor de servit, care sa dea forta si chef de distractie celor mici. Opteaza pentru chiftele de pui si carnaciori de pui afumati din gama PUI LA GHIOZDAN, preparate ce pot fi servite ca atare, deoarece nu necesita incalzire.

Daca timpul permite, completeaza platoul de bunataturi cu Covricarnaciorul Fomica, ce poate fi facut repede si usor din foietaj si carnaciori afumati. Cu siguranta va fi foarte apreciat de catre cei mici.

Degetele crocantele din piept de pui, atractia culinara a copiilor

Carui copil nu-i place pieptul de pui fraged? Dupa aperitiv pregateste-le o masa sanatoasa, calda si savuroasa: degetele crocantele doar din piept de pui si condimente naturale. Indata le pui la cald si apoi le asezi pe platouri, piticii vor fi incantati cu masa oferita.

Mancare sanatoasa, ambalata in conditii adecvate, pentru siguranta alimentara

Brandul ”Fomica?” raspunde cerintelor parintilor: produse romanesti gata preparate si semipreparate, de incredere, doar din carne de pui si condimente naturale, ambalate in atmosfera controlata (ATM), cu termen de valabilitate mentionat, astfel incat copiii sa fie veseli si voiosi, cu si mai multa pofta de joaca.

Descopera mai multe idei moderne de gatit, de gratarit si de gustarit: http://www.safir.ro/ro/fomica