Erbalact va participa la concursul „ Ora de bun gust ”, categoria „ Produse lactate “, subcategoria „ Branza de burduf “

0
178

Branza de burduf Nucet – Bunatati Manastiresti este produsul Erbalact, inscris in concursul „ Ora de bun gust ” ce va avea loc in cadrul celei de-a 3-a editii a Expo-Conferintei „ Produsul Romanesc”, ce se va desfasura la Clubul Diplomatic, in Bucuresti, in data de 7 iunie 2018.

„ Francezii si-ar fi dorit sa inventeze branza de burduf! Grasa si cremoasa, facuta cu mestesug din cas de vaca si vezica de porc, branza de burduf de la Nucet este o delicatesa de demult, readusa pe mesele noastre”, asa isi prezinta reprezentantii Erbalact, produsul.

„ Branza de burduf Nucet – Bunatati Manastiresti este fabricata din lapte integral de vaca ceea ce confera un echilibru optim grasime/proteina. Framantarea casului maturat cu sare ii confera produsului o savoare specifica.

Lactatele Nucet – Bunatati Manastiresti sunt produse in fabrica Erbalact – o investitie greenfield infiintata in 2013 – unde echipamentele atat pentru procesare cat si pentru ambalare respecta toate standardele de calitate europeana. Respectandu-si promisiunea de business de origine romanesca 100%, toate liniile de productie din aceasta fabrica sunt si ele produse in Romania.

Insa ceea ce face ca produsele Nucet – Bunatati Manastiresti sa fie cu adevarat autohtone, proaspete si de cea mai buna calitate este sursa laptelui folosit: toate produsele au la baza doar lapte produs in ferma proprie Nucet, ferma care functioneaza in aceeasi locatie cu fabrica Erbalact, asigurand prospetimea de neegalat a produselor Nucet – Bunatati Manastiresti.

Gama Nucet – Bunatati Manastiresti se distribuie printr-o retea proprie de distributie, ceea ce permite companiei sa livreze produsele in cele mai bune conditii, controland toate aspectele legate de cerintele igienico – sanitare din timpul transportului.

Erbalact, prin gama de produse Nucet – Bunatati Manastiresti , ofera peste 20 de sortimente de lapte si produse lactate, cu un puternic diferentiator fata de toate celelalte produse de pe piata: retetele care stau la baza produselor sunt inspirate din felul in care lactatele se faceau odinioara, in manastirile romanesti: cu pricepere, in tihna, din lapte mult si de calitate, produs in ferme proprii.