Ți-e Fomică de distracție? Meniuri moderne cu carne de pui pentru familii actuale

0
78
preparate_din_carne_de_pui

Primăvara a sosit, pofta de viață a înflorit, iar odată cu ea timpul a devenit și mai prețios. Cu dedicație pentru familiile actuale, spre distracție grăbite, ”Fomică?”, brandul de preparate și semipreparate românești, doar din carne și condimente naturale, marca Grupul de firme Safir, vine cu soluții la îndemână pentru momente împlinite, asezonate cu bun gust și voie bună.

PUI LA GHIOZDAN momente însemnate, cu pofte de-a gata asezonate

Pentru că timpurile s-au schimbat, dar poftele au rămas aceleași, brandul ”Fomică?” pune la dispoziția românilor o masă sănătoasă, diversificată, doar din carne de pui și condimente naturale, ușor de servit, astfel încât timpul necesar gătitului să fie dedicat distracției și relaxării.

Gama PUI LA GHIOZDAN include produse gata preparate, după rețete bine meșteșugite, care amintesc de gustul de-acasă.

Fie că alegi chiftele de pui, cârnați de pui afumați sau cârnăciori de bere, te vei bucura de gustul autentic al produselor românești, pregătite cu implicare și responsabilitate. Pot fi savurate acasă sau oriunde te poartă viața, căci sunt simplu de servit, oriunde ideale de gustărit.

PUI LA CALD produsele preferate, îndată preparate, oriunde savurate

Produsele ”Fomică?” răspund la cerințele consumatorului cu un ritm alert de viață, oferindu-i meniuri moderne, în concordanță cu preferințele culinare. PUI LA CALD este o gama diversificată de preparate congelate din carne de pui, numai bune pentru momentele în care îți dorești ceva ușor de preparat, calitativ, dar și gustos.

Aripioarele pesmetate picante, Degețelele din piept de pui, Cârnații de pui clasici sau picanți sunt semipreparate făcute doar din carne de pui și condimente naturale, astfel încât poftele celor mici și celor mari să fie rapid împlinite, fără a pierde timp în bucătărie.

Preparate și semipreparate de încredere, ambalate în condiții sigure

Pentru că siguranța alimentară primează, produsele românești ”Fomică?” sunt ambalate în atmosferă controlată (ATM), cu termen de valabilitate menționat, astfel încât, când ambalajul este desfăcut, proprietăţile cărnii de pui sunt neschimbate, iar gustul preparatelor este la fel de apetisant, oferind satisfacția unei mese perfecte.

Fomică la nevoie se cunoaște. Descoperă mai multe idei moderne de gătit și de gustărit pe http://www.safir.ro/ro/fomica