Terminalele PayPoint, disponibile in toate magazinele Carrefour

0
531
legislatie_munca

Carrefour a anuntat semnarea unui parteneriat cu PayPoint Romania, principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail.

Ca urmare a semnarii acestui acord de colaborare, clientii magazinelor Carrefour vor beneficia si de avantajele sistemului PayPoint. Acestia isi vor putea plati simplu si rapid facturile de utilitati, facturile emise de operatorii de cablu, telefonie si internet, asigurarile, dar si ratele.

Andreea Mihai, Director de Marketing si PR Carrefour Romania, a declarat referitor la parteneriatul incheiat, urmatoarele:

” Colaborarea cu PayPoint Romania este una importanta pentru compania Carrefour, in contextul in care primordial pentru noi este sa venim tot timpul in intampinarea nevoilor clientilor nostri, nevoi ce sunt intr-o continua schimbare. Prin semnarea acestui acord cu PayPoint, ne dorim o colaborare fructuoasa, cu un partener ce doreste constant sa ofere servicii inovatoare clientilor sai. In acelasi timp, avem increderea ca si clientii nostri vor intelege avantajele implementarii acestui sistem de plati in toate magazinele Carrefour din tara”.

Platile se efectueaza printr-o metoda moderna, ce este sigura si facila. Terminalele PayPoint sunt disponibile in toate formatele de magazine Carrefour prezente pe intreg teritoriul Romaniei: in cele 29 de hipermarket-uri Carrefour, in cele peste 100 de supermarket-uri Carrefour Market si in 11 magazine de proximitate Carrefour Express.

Consumatorul trebuie doar sa se prezinte cu factura in cel mai apropiat magazin Carrefour, la punctul cu semnalizare PayPoint, pentru a putea efectua o tranzactie. Acesta va trebui de asemenea sa comunice vanzatorului ce tip de plata doreste sa efectueze. Dupa procesarea tranzactiei pe terminalul PayPoint, acesta va incasa banii in numerar si ii va oferi un bon cu toate detaliile tranzactiei: data, locatia, furnizorul etc. Consumatorului nu I se va  percepe niciun comision pentru tranzactie si nici nu va fi nevoit sa efectueze cumparaturi in magazin pentru a putea avea acces la sistemul PayPoint.