Compania Safir va fi prezenta la Ingredients SHOW 2018

0
30

Producatorul de carne de pasare Safir si-a anuntat participarea la cea de-a doua editie a INGREDIENTS SHOW, eveniment ce va avea loc pe 11 si 12 octombrie la Sibiu, la Hotel Ramada.

Producatorul de carne de pasare Safir detine brandurile Deliciosul de Vaslui, Zdravan Moldovenesc si Fomica. Acesta a raportat in anul 2017 o cifra de afaceri de 152,1 mil. lei (33,3 mil. euro), mai mult cu 14% fata de anul anterior.

Compania a avut in 2017 un profit net de aproape 4,7 mil. lei (1 mil. euro), de peste 10 ori mai mare fata de anul 2016 si un numar mediu de 387 de angajati, conform datelor publice existente pe website-ul mfinante.ro.

In anul anterioar, 2016, producatorul vasluian de carne de pasare a realizat afaceri totale de aproape 133,2 mil. lei (29,7 mil. Euro) si un profit net de circa 443.000 de lei (99.000 de euro), cu un numar mediu de 366 de angajati. 20% din productia de carne de pasare a companiei vasluiene Safir merge la export, in tari precum Olanda, Estonia si Italia, iar 40% dintre vanzari sunt generate de retaileri.

 

INGREDIENTS SHOW 2018 = locul de întâlnire a procesatorilor din industria alimentară cu furnizorii de ingrediente, în cadrul căruia specialiștii vor prezenta ultimele noutăți apărute în domeniul ingredientelor


Organizat de RO.aliment cu suportul APRIL, ARC, ASMP, ROMALIMENTA, INCDBA IBA Bucuresti, APAR si ROMPAN, Ingredients SHOW reprezinta platforma in cadrul careia vor fi prezentate cele mai noi informatii despre ingredientele disponibile pentru piata româneasca, tendinte de consum si evolutii comerciale ce influenteaza astazi industria procesatoare din Romania si din Sud-Estul Europei.


PARTENERI PREMIUM

  

PARTENER GOLD

PARTENERI

    

    

IN COLABORARE CU

 

• NETWORKING

INGREDIENTS SHOW este locul de întâlnire a aproape 200 de specialisti din industria alimentară unde veți putea stabili noi relații, consolida legătura cu vechii parteneri, identifica nișe pe care le puteți exploata.

• PROSPECTARE
Într-un singur loc, îi veți putea întâlni pe cei 60 de producători și distribuitori de ingrediente din țara noastră, le veți putea pune întrebări și primi oferte personalizate pentru afacerea dumneavoastră.

• INOVAȚIE
Fără inovații, fără alinierea la tendințele naționale și europene, șansele de a rezista pe piață sunt scăzute.

Subiectele prezentarilor vor fi despre: proteine, grasimi, glucide, aditivi, enzime, arome, nutraceutice, coloranti, indulcitori, etichete curate, legislatie specifica, recomandari nutriționale si de sanatate, analiza senzoriala, siguranta alimentara, oportunitati de afaceri.

La eveniment sunt invitati sa participe toti procesatorii din industria alimentara, care isi doresc sa ia ccontact cu cele mai noi informatii in materie de ingrediente alimentare, produse inovatoare, retete, noi tehnologii, tendinte de consum și evoluții comerciale ce influenteaza astăzi industria prelucratoare a produselor alimentare.

DORESC SĂ MĂ ÎNSCRIU – FORMULAR DE ÎNSCRIERE