Conferinta ARoND 2019

0
77

Cea de a 6-a Conferinta de nutritie si dietetica cu participare internationala: NUTRITIE, POSTUROLOGIE, SANATATE GENERALA SI ORALA – ABORDARE INTERDISCIPLINARA, va avea loc in acest an, printr-o colaborare multidisciplinara, nutritionisti si dieteticieni, medici dentisti, medici, farmacisti, la Targu Mures, in perioada 9-11 mai 2019.

Acest eveniment, urmareste dezvoltarea unui sistem integrat de abordare a problemelor de comportament alimentar, de sanatate nutritionala si generala la care se adauga cele legate de sanatatea aparatului dento-maxilar, ca element de noutate. Conferinta ofera un mediu de promovare si sustinere a echipelor multidisciplinare si a rolului serviciilor dieteticianului in cadrul acestora.

Continuarea seriei anuale a conferintelor de nutritie si dietetica urmareste punearea unei noi caramizi pentru consolidarea relatiilor intre nutritionisti-dieteticieni si specialistii din domeniul sanatatii precum si a imaginii potentialului colaborativ din peisajul medical, asupra imbunatatirii sanatatii populationale.

organizata de

Colegiul Medicilor Dentisti Mures

Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie Targu Mures

Asociatia Romana de Nutritie si Dietetica

Centrul Lifestyle Herghelia

Perioada: 9 -11 mai 2019

Locatie: Targu Mures, Facultatea de Medicina Dentara, UMFST

Participanti (estimativ): 300 persoane