Daris Consulting devine BDO Romania

0
559

BDO Romania, a cincea firma de audit si consultanta din tara, isi extinde activitatea prin deschiderea unui nou birou teritorial in Iasi, prin cooptarea Daris Consulting.

logo BDO

Biroul nou infiintat devine cel de-al cincilea cabinet local, alaturi de cele prin care firma opereaza in Bucuresti, Cluj, Timisoara si Sibiu.

Aceasta etapa face parte din planul de dezvoltare al companiei, bazat pe asigurarea clientilor din teritoriu cu acces la servicii prestate la standarde internationale, in conditii competitive de pret.

Deschiderea unui nou birou, de data aceasta in Iasi, se inscrie in strategia de dezvoltare pe care am adoptat-o in ultimii ani. Avansul anual de 20% inregistrat de BDO Romania in 2015 concomitent cu atingerea tintei de 10 milioane de Eur prin consolidarea operatiunilor din Romania si Republica Moldova reprezinta confirmarea viziunii adoptate de echipa noastra. A fi aproape de piata, cu solutii practice la problemele mediului de afaceri prin servicii de calitate, ramane o prioritate pentru noi.” a declarat Silviu Manolescu, Managing Partner al BDO Romania.

BDO Iasi ofera servicii integrate de consultanta pentru management, cu focus pe zonele operationala si financiara.

BDO Romania are o experienta de 20 ani in prestarea de servicii profesionale. Cu peste 200 de profesionisti ce actioneaza in cadrul unor echipe multidisciplinare coordonate de 20 parteneri acreditati de organisme profesionale internationale si locale, ofera toata gama de servicii cerute de piata de audit si consultanta.

Prin apartenenta ca firma membra pentru Romania la reteaua BDO, retea ce ocupa locul cinci in ierarhia mondiala a firmelor de profil, incorporeaza in serviciile oferite cerintele standardelor profesionale si expertiza unei retele cu peste 64,000 profesionisti ce opereaza prin 1,330 birouri in 154 tari.

BDO Audit SRL, BDO Auditors & Accountants SRL, BDO Auditors & Business Advisors SRL, BDO Business Advisory SRL, BDO Business Restructuring SPRL, BDO Tax SRL si BDO Outsourcing Services SRL, societati romanesti cu raspundere limitata, sunt membre ale BDO International Limited, o companie din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord limitata prin garantie (“limited by guarantee”), si fac parte din BDO, retea internationala de firme membre independente.