Doua firme din domeniul tehnologiei de procesare a carnii isi unesc fortele

0
698

Două firme din domeniul tehnologiei de procesare a cărnii la nivel mondial, care deservesc industria de prelucrare de a cărnii de pasăre și pește au anuntat un acord de cooperare, care le va permite să-și împărtășească și să combine produsele si expertiza în domeniul tehnologiei de ultimă generație.

Reprezentanții JBT Corporation și Baader Group au declarat că acordul permite crearea de noi produse pentru procesatorii de pește și carne de pasăre, combinând de exemplu, tehnologia cu jet de apă a JBT cu tehnologiile Baader Group de procesare a cărnii de pasăre, cărnii de pește și tehnologia cu raze X.

Combinând produsele de la ambele companii înseamnă că piața cărnii de pasăre din America de Nord va avea acces la soluții complete de manevrare a produsului, porționare și cântărire. “Combinația dintre sistemul cu jet de apă JBT și tehnologia de cântărire Baader Group va oferi clienților soluții integrate de procesare care reduc costurile forței de muncă”, au declarat reprezentanții firmelor într-un comunicat.

Regina Dedow de la departamentul de marketing a Grupului Baader a declarant că au acceptat afacerea pentru că au crezut că le-ar permite să “ofere cea mai buna si cea mai eficientă soluție pentru clienții noștri”. Cu toate acestea, ea a recunoscut că trebuie să se mai lucreze la detalii, inclusiv modul în care cele două firme își vor diviza forța de muncă atunci când primele linii au fost instalate și apoi mai târziu menținute. “Am început de curând această cooperare și va trebui să lucrăm la asta”, a spus ea.

tehnologie

Compania JBT oferă sisteme de porționare, acoperire, de gătit, sterilizare, pasteurizare, congelare și de prelucrare a lichidelor pentru industria mondială de procesare a alimentelor. Produsele includ o viziune ghidată de sistemul DSI de porționare și mărunțire cu jet de apă.

Baader Group este un producător și furnizor de utilaje de prelucrare a alimentelor care schițează, proiecteaza si instalează linii complete de procesare pentru pește și carne de pasăre, inclusiv instalațiile de prelucrare a peștelui pe uscat și la bordul navelor de transport maritim.