Karpaten Meat Group si Carrefour – parteneri in proiectul Filiera Calitatii – Carne Angus

0

In data de 23 noiembrie 2018 Carrefour Romania a lansat Filiera Calitatii – Carne Angus, proiect al carui scop este promovarea producatorilor locali si a produselor romanesti de calitate.

Karpaten Meat, in calitate de partener principal al acestui proiect, a fost prezent alaturi de Florin Capatana, Director Dezvoltare Durabila si Relatii Institutionale, Carrefour Romania, Silviu Diaconu, Director Produse Proaspete, Carrefour Romania si Adina Craciunescu, Marketing Manager, compania Diana. Dupa o scurta conferinta, in cadrul evenimentului a avut loc si o degustare a carnii de vita Angus, alaturi de cei prezenti.

Impreuna cu Carrefour Romania, Karpaten Meat doreste sa contribuie la crearea unei culturi gastronomice in ceea ce priveste carnea de vita Angus si sa faciliteze accesul consumatorilor la aceste produse locale, 100% naturale.

Intrebat de catre ziaristi de ce a ales sa promoveze carnea de vita Black Angus, o “carne de vita de nisa”, Florin Capatana a tinut sa evidentieze faptul ca este un act de strategie sa dezvolte cat mai mult produsele romanesti, iar carnea de vita Black Angus sa devina accesibila tuturor consumatorilor.

”Filiera Calitatii Angus presupune o trasabilitate inca de la ferma pana la client in farfurie, urmarind toti pasii cu o echipa de experti, despre modul in care aceasta carne e procesata, ambalata si apoi transportata catre magazinele Carrefour. Punctul central e reprezentat de consumatori care ne dorim sa aiba posibilitatea sa aleaga produse pe care le cunosc, produse cu un gust si o savoare deosebita.” Florin Capatana

Karpaten Meat este in momentul de fata unicul furnizor de carne de vita Black Angus al Carrefour Romania, si dupa cum mentioneaza si Silviu Diaconu, “proiectul de dezvoltare dintre Carrefour si Karpaten Meat este unul pe termen lung”.

Pentru Karpaten Meat, faptul ca face parte din acest proiect, nu poate decat sa onoreze munca depusa in cei 10 ani de activitate si sa ne aduca pe toti mai aproape de obiectivul de a inchide lantul de productie in Romania.