Noile tehnologii TOMRA pentru sortarea alimentelor

0
591

Compania Tomra Sorting Solutions este specializată în producerea de masini cu senzori de sortare pentru alimente și tehnologii de procesare pentru industria alimentară.

Compania dezvoltă tehnologii inovatoare de sortare și optimizare a fluxului de producție pentru a livra alimente de înaltă calitate.

Sisteme de sortare a alimentelor

TOMRA are în portofoliu sisteme de sortare pentru alimente care oferă o soluție eficientă de sortare și astfel contribuie la creșterea investițiilor. Soluțiile de sortare ale companiei vor stimula capacitatea de procesare, precum și profitul, calitatea și siguranța alimentelor.

Soluții peeling (de decojire)

TOMRA Sorting oferă o gamă largă de soluții de peeling (decojire), fiind prima companie care a dezvoltat o linie de peeling cu adevărat inteligentă.

Soluții de monitorizare pentru industria cărnii

TOMRA este specializată în soluții de monitorizare pentru industria cărnii cu ajutorul proceselor analitice și analizatorii de pe linia de producție. Compania are peste 10.000 tipuri de sisteme de selecție pentru produsele alimentare instalate la nivel mondial și oferă o rețea de mentenanță și servicii.

Printre beneficiile sistemelor de sortare Tomra se numără:
• Capacitate de procesare ridicată
• Profit și randament crescute
• Costuri mai mici cu forța de muncă
• Calitate și siguranță alimentară la niveluri optime
• Fiabilitate și ușor de utilizat

Combaterea risipei de alimente

Gama de soluții de sortare TOMRA ajută la creșterea randamentului produselor cu 5% – 10%. Acesta este echivalentul a 25.000 de camioane încărcate cu cartofi în fiecare an.

Companiile Odenberg & BEST Sorting sunt sub umbrela brandului TOMRA Sorting.
TOMRA a cumpărat compania Odenberg în 2011 și astfel a dobândit tehnologia unică patentata pentru a crește dezvoltarea companiei pe segmentele de sortare alimentară și industria de prelucrare.

În 2012, TOMRA a cumpărat, de asemenea, BEST Sorting pentru a deveni unul dintre liderii mondiali în soluții de sortare pentru industria alimentară cu un portofoliu extins de tehnologii.