O noua solutie de nutritie materna pentru o sarcina sanatoasa

0

Arla Foods Ingredients ofera o solutie inovatoare pentru nutritia materna. Satisfacerea cerintelor nutritionale corecte ale mamei si copilului inainte, in timpul si dupa sarcina este critica.

Solutia de nutritie materna conceputa de Arla Foods Ingredients contine trei ingrediente lactate naturale, care furnizeaza elementele de baza necesare pentru a sprijini bunastarea mamei si a copilului ei, in crestere: Lacprodan® este o proteina de inalta calitate din lapte (din zer) care promoveaza satietatea, ajuta la gestionarea nivelului de zahar din sange si este usor de digerat, sprijinind in acelasi timp dezvoltarea tesutului matern si a copilului nenascut; Capolac® este un concentrat de minerale din lapte care sprijina dezvoltarea oaselor si a dintilor copilului si reduce riscul de complicatii in timpul sarcinii, precum si minimizarea pierderii masei osoase la mamele insarcinate.

Lacprodan® PL-20 fosfolipide din lapte este un concentrat de proteine ​​din lapte bogat in fosfolipide care contin gangliozide, substanta care sprijina dezvoltarea timpurie a creierului copilului nenascut.

nutritie_4Anne Staudt Kvistgaard, sef al departamentului de vanzari de produse pediatrice si dezvoltare stiintifica la Arla Foods Ingredients, a declarat:

“Cel mai bun start in viata este printr-o sarcina sanatoasa, iar piata pentru nutritia mamei este plina de potential. De fapt, intre 2010 și 2014, pe piata mondiala, numarul de lansari de produse destinate stimularii alaptarii si pentru o buna sanatate a sarcinii a crescut cu un ritm mediu anual (CAGR) de 29%, potrivit Innova. Ne asteptam ca solutia noastra pentru nutritia mamei sa fie deosebit de interesanta in Asia, care este cea mai rapida regiune in crestere din aceasta categorie, precum si in randul companiilor inovatoare de pe pietele occidentale. “

Solutia Arla Foods Ingredients de nutritie materna este ideala pentru a intra in continutul batoanelor energizante cu continut bogat de proteine.

Anne Staudt Kvistgaard a explicat ca: “Produsele, precum batoanele energizante cu continut bogat de proteine ​​vor fi tentante pentru femeile gravide ocupate care au nevoie de o gustare sanatoasa si gustoasa ce poate fi luata pe drum. Femeile gravide au aceleasi cerinte ca si alti consumatori – ele isi doresc solutii de hranire care au un gust bun, sunt naturale, hranitoare si care ofera confort in consum. Un baton realizat cu solutia noastra de nutritie materna ar satisface toate aceste nevoi, contribuind la asigurarea unei sarcini sanatoase si a unui copil sanatos”.

nutritie_9Noua solutie de nutritie materna a fost una dintre inovatiile prezentate de Arla Foods Ingredients expozitia Food Ingredients Europe, care a avut loc la Paris in perioada 1-3 decembrie 2015.

Aproximativ 130 de milioane de copii sunt nascuti in intreaga lume, in fiecare an, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii.