Pentru a doua oara, Senapan concureaza la „Ora de bun gust”

0
94

Producatorul de panificatie si patiserie, Senapan, va participa la expo – conferinta „Produsul Romanesc”, organizata in ziua de 6 iunie la Bucuresti (Hotel Caro).

Compania prahoveana a inscris Prajitura cu Visine la concursul „Ora de bun gust”, avand oportunitatea de a pleca acasa cu trofeul „Gustul Ales”, distinctia populara in randul marketerilor din industria alimentara, datorita stimularii vanzarilor, prin diferentierea la raft.

In 2017, Senapan s-a inscris cu doua produse la concursul „Ora de bun gust”, categoria panificatie. Pentru mai multe informatii, accesati aceasta pagina.

Despre Senapan
Marketate sub mesajul „Gusturi de altadata”, produsele Senapan pot fi impartite in trei categorii: paine si produse de panificatie, patiserie si fursecuri, cornulete si biscuiti.

Referitor la cea dintai, putem enumera franzela alba, painea neagra rotunda, painea cu ceapa, painea cu cartofi si painea cu secara, alaturi de alte produse renumite marca Senapan, pe care le puteti vizualiza aici.

In materie de patiserie, compania se bucura de un portofoliu generos, care raspunde solicitarilor pietei, de a avea mai multe produse realizate dupa retete traditionale. La aceasta categorie, se incadreaza cozonacul casei, melc cu nuca, negresa, croissant cu vanilie sau cu ciocolata, dar si pateurile cu branza dulce/sarata. Referitor la ultima categorie, amintim de fursecurile cu jeleu, glazura de ciocolata alba si alune, ciocolata neagra cu cocos, alaturi de multe altele, extrem de cautate de consumatorii romani. Toate fara coloranti, aditivi alimentari si bazate pe retete vechi, ce pastreaza gustul fursecurilor facute in casa de bunica. Cu alte cuvinte, gustul copilariei.

In urma participarii la targul IFE Londra de anul acesta, Senapan a prezentat noua gama a brandului SenaDélice din care face parte si produsul inscris la concursul „Ora de bun gust”.

Compania Senapan a fost infiintata in 1992 si este beneficiarul unui proiect cu finantare europeana print Programul P.N.D.R., Schema de Ajutor de Stat aferenta Masurii 123. Valoarea totala a proiectului a fost de 4.671.177 EURO, fiind finalizat in ianuarie 2014.


Despre „Ora de bun gust” si jurizarea
Produsele sunt jurizate live in ziua de 6 iunie, prin degustare in cadrul evenimentului, de participanti si de un juriu de specialitate, luand in calcul trei de criterii: gust si miros, caracteristica specifica fiecarei grupe (textura, limpiditate, palatabilitate etc), aspect, dar si fisa tehnica a produsului. Jurizarea se face 50% de catre consumatori (fie ca vorbim de participantii la eveniment sau de cei care completeaza formularele online) si 50% de catre un juriul format din specialistii mentionati mai jos:

1. Gabriela MOHAN – Inginer Cercetare Centru Informare Tehnologica IBA
2. Dana POP – Doctor Inginer Consultant in industria alimentara www.doctoralimente.ro
3. Daniela BORDA – Profesor Doctor Inginer SIA Galati – in curs de confirmare
4. George GRECU – consultant industria laptelui – in curs de confirmare
5. Georgiana JELESCU – General Manager NSF Romania
6. reprezentant asociatia degustatorilor din Romania

Pentru inscrieri in concursul „Ora de bun gust”, inscrieri la conferinta „Produsul Romanesc”, pachete de parteneri sau standuri, va rugam sa ne sunati la:

0040 744 162 991 – Claudia Bocean
0040 727 001 904 – Elena Dumitru
0040 744 776 161 – Alexandru Coza, sau sa ne scrieti la office@roaliment.ro.