Reteaua Annabella intra pe piata din Capitala, preluand unele magazine Mega Image

0
1078

Reteaua Annabella, liderul pietei valcene de retail, intra in forta pe piata capitalei prin preluarea unor spatii Mega Image.

De cateva luni bune retailerul face curatenie in propria ograda, umbland nu doar la sortimentatia activa sau personalul angajat ci iata si la reteaua de magazine. Expansiunea belgienilor de la Mega Image, care in ultimii 20 de ani s-a realizat cu o viteza accelerata in Bucuresti, pare sa fi ajuns la capat. Vanzarea unor spatii catre o retea pana mai ieri locala, cu capital 100% romanesc, este de departe marea premiera. Posibil insa ca lucrurile sa nu se opreasca aici si, in urmatoarele luni sa asistam la noi schimbari radicale pe piata retailului din Capitala.

Annabella preia la pachet cateva magazine Mega Image, printre care si spatiul din strada Icoanei nr. 11-13. Deschis in 19 august 2011, supermarketul Mega Image Icoanei a functionat mai mult ca un magazin de proximitate. Trecerea lui sub bannerul Annabella marcheaza pentru valceni intrarea oficiala pe cea mai importanta piata de retail a tarii. Si nu este exclus sa vedem cat de curand o replica la modelul dezvoltat de acestia in Ramnicu Valcea.

Infiintata in anul 1994, Annabella SRL detine o retea cu 51 de magazine pe teritoriul judetului Valcea, 27 dintre acestea fiind locate in orasul resedinta de judet. In ciuda statutului de retea locala, Annabella opereaza trei formate de magazine: Anabella, Anabella A-Z si Fresh. Cel mai mare dintre acestea – supermarketul Annabella A-Z – a fost inaugurat in 11 aprilie 2014, avand o suprafata comerciala de peste 2000m².

Magazinele Annabella sunt special concepute pentru retailul modern, 90% din spatiu fiind dedicat produselor alimentare. Bannerul Fresh propune un concept special destinat comertului de legume si fructe.